Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στηρίζουμε τον προπονητή μας Δημήτρη Καλαιτζίδη!!!

Έντονη συζήτηση έχει ξεσπάσει στα ποδοσφαιρικά πηγαδάκια της Βέροιας μετά την μέτρια εμφάνιση της Βασίλισσας απέναντι στον Πανσερραικό. Μάλιστα αποδέκτης της κριτικής αυτής είναι ο προπονητής της ομάδας μας κύριος Δημήτρης Καλαιτζίδης...
Η θέση μας...
Ο Δημήτρης Καλαιτζίδης είναι ο άνθρωπος που οδήγησε την Βέροια το 2006 στα μεγάλα σαλόνια.Είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει ξανά την Βέροια στην μεγάλη κατηγορία.Από όλους αυτούς που έχουν περάσει από την Βασίλισσα είναι μακράν ο καλύτερος κόουτς.Τον αγαπάμε και τον στηρίζουμε.Από την άλλη πλευρά θα πρέπει και ο ίδιος να καταλάβει τα λάθη που κάνει και στοιχίζουν στην ομάδα.Εμείς είμαστε εδώ για να του κάνουμε καλοπροαίρετη κριτική γιατί απλά αγαπάμε την Βέροια.Δεν είναι δυνατόν η ομάδα να παίζει συνέχεια το ίδιο σύστημα, να βγάζει τον καλύτερο παίκτη και να κάνει αλλαγές στο 93'.Ελπίζουμε ότι η σημερινή εμφάνιση ήταν μια κακή παρένθεση και ότι η ομάδα θα βρεί τον δρόμο της προς την κορυφή.Δεν είναι δυνατόν με τέτοια ιστορία, με τέτοιους παικταράδες και τέτοια βαριά φανέλα να είμαστε 4 βαθμούς πίσω από τον Πλατανιά Χανίων... ΕΛΕΟΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ