ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΠΟΥ Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ
Στo καφέ
μπάρ social στην οδό Εληάς καθημερινά γίνεται χαμός.Οι μειώσεις των τιμών σε συνδυασμό με τις happy hours έχουν προσελκύσει το κοινό και έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα καλύτερα μαγαζιά της Βέροιας.Πιο
συγκεκριμένα τα ποτά προσφέρονται στα 6 ευρώ ενώ οι μπύρες και τα κρασιά 3.5 ευρώ.Τελικά η αλλαγή πολιτικής στο θέμα των τιμών μαζί με τον νέο και ανανεωμένο προσωπικό έδωσε το χρώμα του νικητή στο συγκεκριμένο μαγαζί.Ο Βεροιώτης εύχεται από καρδιάς στο πανέμορφο μαγαζί καλές δουλειές και να συνεχίσει να προσφέρει την ίδια διασκέδαση στους πολίτες της Βέροιας!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.