Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με μοναδικό απόντα τον Βεργώνη η «Βασίλισσα»

Στην τελική ευθεία μπήκε –επιτέλους– η προετοιμασία της «Βασίλισσας του βορρά», για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (19/02, 15:00) με αντίπαλο τον Φωκικό. Οι «κυανέρυθροι», που λόγω της κακοκαιρίας προπονήθηκαν τις τελευταίες έξι μέρες στο γήπεδο του Μακεδονικού στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης (φωτο), επιστρέφουν από την Πέμπτη (16/02) στο Ταγαροχώρι μιας και το γήπεδο καθαρίστηκε από τα χιόνια.Στον αγωνιστικό τομέα, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είδε τον Κάλβιν Κάντι να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τετάρτης (15/02) περισσότερο για προληπτικούς λόγους, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι του, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.
Στο Κυριακάτικο ματς, ο Θεσσαλονικιός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Αλέξη Βεργώνη, τη θέση του οποίου στην ενδεκάδα θα πάρει ο νεοαποκτηθείς Σερζ Ντιέ, ενώ το ντεμπούτο του με τη φανέλα της «Βασίλισσας» αναμένεται να πραγματοποιήσει και ο Ερόλ Μπουλούτ. Όσον αφορά το τελευταίο απόκτημα της ομάδας, τον 29χρονο μέσο Άγη Πασά, το πιθανότερο είναι να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του από το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ