Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

To άρθρο στο free veria που καθήλωσε τις Βεροιώτισσες!!!

Το άρωμα του ρεβεγιόν είναι πια τόσο έντονο, όσο η μυρωδιά από τα φρεσκοψημένα μελομακάρονα που μόλις έχουν βουτηχτεί στο μέλι... Το ντεκόρ των καφέ-μπαρ και εμπορικών καταστημάτων της Βέροιας καθώς και η μυρωδιά του καμένου ξύλου στο τζάκι (να'ναι καλά η κρίση) από νωρίς έχουν συμβάλλει στο εορταστικό κλίμα.. Όλη αυτή η ατμόσφαιρα λοιπόν δε μου επιτρέπει να μεμψιμοιρώ αλλά μόνο να κάνω σχέδια για τις φετινές γιορτές! Σχέδια στυλιστικά και ψυχαγωγικά τουλάχιστον..
Μια εξόρμηση στον εμπορικό πεζόδρομο της Βέροιας για τον εντοπισμό του κατάλληλου outfit για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και μετά μια στάση στα καφέ της πόλης μας, λίγο πολύ όλες μας θα κάνουμε μια από αυτές τις μέρες. Και αν ο προϋπολογισμός μας δεν το επιτρέπει, δεν πειράζει. Υπάρχουν τρόποι να αναδείξουμε το απλό μαύρο φόρεμα που έχουμε "για ώρα ανάγκης" στη ντουλάπα μας χωρίς να ξοδευτούμε. Άλλωστε το στυλ δεν αγοράζεται!
Ένα ζουμερό κόκκινο κραγιόν ή μια έντονη γιορτινή σκιά (ποτέ όμως μαζί), ένα σκούρο κόκκινο βερνίκι νυχιών, ένα εντυπωσιακό καλσόν ή ένα ζευγάρι κρεμαστά, περίτεχνα σκουλαρίκια είναι μερικά από τα αξεσουάρ που θα μας κάνουν να λάμψουμε τις νύχτες των εορτών στα μπαρ της πόλης μας. Δεν είμαστε τυχαία οι ωραιότερες γυναίκες στη Μακεδονία...Τέλος, την τιμητική τους θα έχουν και τα κόκκινα εσώρουχα.. ε, μη μου πείτε ότι δεν ακούσατε ποτέ ότι για να σου πάει καλά ο χρόνος πρέπει να σε βρει με κόκκινο εσώρουχο;; Τι να πω.. Μια κόκκινη πινελιά ,είτε φαίνεται είτε όχι, επιβάλλεται την περίοδο αυτή. Και που ξέρεις...μπορεί και να πιάσει!!
Συμπληρώνοντας ένα λαμπερό χαμόγελο, καλή διάθεση και όμορφη παρέα, η πρωτοχρονιά θα είναι και φέτος γλυκειά...
Καλές γιορτές και Χρόνια Πολλά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ