Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ακτινογραφούμε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Βέροια

Οι εθνικές εκλογές είναι πλέον πολύ κοντά και όλοι οι υποψήφιοι στην Ημαθία έχουν οργανωθεί για τα καλά.Καθημερινά βλέπουμε από τους ενδιαφερόμενους κινήσεις και στρατηγικές. Ποιοί θα είναι τελικά στο ψηφοδέλτιο; Λίγο πολύ όλοι μας έχουμε πεί την γνώμη μας σχετικά με το ποια θα είναι η τελική εξάδα.Η ουσία όμως δεν είναι αυτή.Το θέμα είναι να μπορέσουμε να ακτινογραφήσουμε το ψηφοδέλτιο.Πιο συγκεκριμένα με μια πρόχειρη ματιά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι χωρισμένο σε δυο σημεία.Στους παλιούς και στους νέους. Χαλκίδης, Μπατσαρά και Τσαβδαρίδης θεωρούνται οι έμπειροι και οι παλιοί και από την άλλη πλευρά οι Ζιώγας, Μπαρτζώκας. Πατσίκας και Βεσυρόπουλος οι φέρελπις.Στην πολιτική μάχη που θα δωθεί είναι σίγουρο πως θα γίνουν ανατροπές.Ο πρώτος μπορεί να καταλήξει τελευταίος και ο τελευταίος πρώτος.Όποιος από τους παραπάνω κυρίους κάνει το πολιτικό λάθος να πιστέψει πως ήδη έχει μια μεγάλη πηγή και προβάδισμα τότε θα βγεί χαμένος.Ο λαός της Ημαθίας είναι αυστηρός κριτής.Διότι για να σε ψηφίσει κάποιος θα πρέπει πρώτα να σε εμπιστευτει, να σε γνωρίσει και να σε εκτιμήσει.Και τον τελευταίο σταυρό που θα πάρεις στο πιο απομακρισμένο χωριό θα πρέπει πρώτα να ματώσεις για να τον πάρεις μαζί σου!!! Οι εποχές των πυρήνων και των κομματαρχών έχουν τελειώσει οριστικά και η ψήφος είναι καθαρά προσωπικη υπόθεση του καθενός...
Ο Βεροιώτης σε μελλοντικές του αναρτήσεις θα ανοίξει περισσότερο το κεφάλαιο αυτό και θα σας παρουσιάσει το πλούσιο παρασκήνιο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ