Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το διαμάντι του πολιτισμού στην Βέροια!!!

Είναι η γυναίκα που εκπροσωπεί τον πολιτισμό της Βέροιας στην Αθήνα.Το διαμάντι της τέχνης που έχει αφιερώσει όλη την δύναμη της ψυχής της για τις αρετές που αγαπάει.Ο λόγος φυσικά για την διάσημη βοηθό σκηνοθέτη κυρία Νίκη Κακιρδάκη που κάνει σπουδαία καριέρα στην Αθήνα.Η μεγάλη της προσπάθεια ξεκίνησε όταν
γνωρίστηκε στη Θεσσαλονίκη πριν 3 χρόνια με τον Κώστα Σπυρόπουλο σε ένα θέατρο της Θεσσαλονίκης όπου δούλευε. Συνεργάστηκε μαζί του καθώς του έγραφε θεατρικά του κείμενα. Πέρσυ πριν το Πάσχα επικοινώνησε μαζί της και της ζήτησε να κατέβει στην Αθήνα, διότι θα κάνει δική του θεατρική παραγωγή και την χρειαζόταν ως βοηθό. Έτσι λοιπόν πήγε στην Αθήνα και δούλεψε ως βοηθός σκηνοθέτη του Νίκου Μαστοράκη στον μονόλογο ''ΤΖΟΡΝΤΑΝ'' με την Μαρίνα Ασλάνογλου και φέτος είναι βοηθός της Δήμητρας Παπαδοπούλου στην παράσταση ''Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΕΣΗ'' με τον Κώστα Βουτσά, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κτ.λ.
Ο Βεροιώτης δηλώνει γοητευμένος από την γνωριμία του με την πανέμορφη Βεροιώτισσα και της εύχεται από καρδιάς κάθε επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ