http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σχολιασμός του αγώνα της Βέροιας από τον Δημήτρη Τσιαβό!!!

Επιτέλους ήταν η γνωστή Βέροια που θέλουμε να βλέπουμε! Μια ομάδα σοβαρή, η οποία δεν έδωσε το δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα της Επανωμής να την απειλήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.
Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά και ευτυχήσαμε να προηγηθούμεμε το καλημέρα στο 3ο' με αυτογκόλ που σημείωσε ο Γεωργιαδης, σε προσπάθεια να διώξει τη μπάλα σε κόρνερ
Αυτό απελευθέρωσε τους ποδοσφαιριστές μας, έδιωξε το άγχος τους, με αποτέλεσμα να είναι πρωταγωνιστές σε όλο το α' ημίχρονο, και σε μια αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Ταύτιτς, με τη μπάλα να χτυπάει πρώτα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Φιρμίδη, τερματοφύλακα της Επανωμής, και μετά στα δίχτια, να σημειωθεί το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα πιο πολύ έκανε συντήρηση δυνάμεων εν όψει του ματς κυπέλου της Τετάρτης με την Καλλιθέα, και αναλώθηκε σε παιχνίδι κέντρου. Παρ'όλα αυτά έφτασε πολύ κοντά σε ένα τρίτο γκολ, αλλά ο Ολάιφιν μετά απο ασίστ του Κάντι κατάφερε να στείλει τη μπάλα άουτ.
Απο τη μεριά της η Επανωμή δεν απείλησε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού την ομάδα μας. Ο κόουτς Καλαϊτζίδης διαχειρήστηκε πολύ σωστά το παιχνίδι, και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην κινδυνέψει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού η ομάδα μας.
Η Βέροια ξεκίνησε το μάτς με Κοταρίδη κάτω απο τα δοκάρια, Σαμαρά, Μπάρμπα κεντρικούς αμυντικούς, δεξιά Αμαραντίδη ( πιστεύω ο κορυφαίος του αγώνα μαζί με Κάντι και Τάντιτς ), αριστερά Λάνκλε. Αμυντικά χαφ Βεργώνης, Καλογέρης, επιθετικά χαφ αριστερά Τάντιτς, δεξιά Καλτσάς και κορυφή Κάντι, Ολάϊταν. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν Φαρινόλα στη θέση του Καλτσα, Σιλιγαρδάκης στη θέση του Βεργώνη, και Λαναρής στη θέση του Ολαϊταν.
Η ομάδα πήγε καλά. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες. Πάμε όλοι μαζί την Κυριακή στα Γιαννιτσά!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ