Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η μεγάλη συνέντευξη των οπαδών της Βέροιας!!!

Ποιά είναι η γνώμη σας για την φετινή πορεία της ομάδας; Πιστεύετε οτι έγιναν καλές μεταγραφές για να ανέβει η Βασίλισσα στην Α Εθνικη; Φετος πιστευουμε οτι θα δουμε μια τελειως διαφορετικη βεροια .εγιναν καλες μεταγραφες και τα μεχρι τωρα φιλικα δειχνουν οτι θα δουμε την ομαδα μας να παιζει σπουδαιο ποδοσφαιρο .Φετος πιστευουμε οτι ειναι η ευκαιρια μας !!!Διοτι το πρωταθλημα θα αποτελειται απο πολλες ομαδες που περυσι αγωνιζονταν στη Γ εθνικη!μπορουμε να κανουμε το επομενο βημα και να δουμε τη βασιλισσα να επιστρεφει στο θρονο της!
Τι γνώμη έχετε για τον προπονητή της ομάδας κύριο Δημητρη Καλαιτζιδη;
Ο προπονητης της ομαδας Δημητρης Καλαιτζιδης πιστευουμε οτι κανει σπουδαιο εργο και μαλιστα αυτο φαινεται και στο γηπεδο!Στηριζουμε τον προπονητη της αγαπημενη μας βασιλισσας και αναγνωριζουμε την αξια του!Αλλωστε εχουμε μοιραστει σπουδαιες στιγμες μαζι του οπως εκεινη η αξεχαστη μερα στο Βολο που πανηγυρισαμε την ανοδο στη Α εθνικη οπου και τοτε προπονητης της ομαδας ηταν ο κυριος Δημητρης Καλαιτζιδης!!
 Εχετε καλες σχεσεις με τον προεδρο της ομαδας κυριο Γιωργο Αρβανιτιδη; Και κατα ποσο σας εχει βοηθησει στο εργο σας;

Οι σχεσεις που εχουμε με τον προεδρο της ομαδας κυριο Γιωργο Αρβανιτιδη ειναι πολυ καλες !!Εχουμε επικοινωνια μεταξυ μας ,ειναι συζητησιμος ακουει τα προβληματα μας και οποτε του ζητησαμε την βοηθεια του ποτε δεν μας αρνηθηκε!!Και με την ευκαιρια θελουμε να τον ευχαριστησουμε και δημοσια μεσα απο την καρδια μας!!


Η συνέντευξη συνεχίζεται και σε μελλοντικές αναρτήσεις...




 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ