Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υγειονομική βόμβα στην Αλεξάνδρεια! Σκουπίδια και ανυπόφορη ατμόσφαιρα

Με προβλήματα πραγματοποιείται η αποκομιδή των απορριμμάτων στον δήμο Αλεξάνδρειας, εξαιτίας της απόλυσης των 19 συμβασιούχων υπαλλήλων στην καθαριότητα. Αυτή τη στιγμή το προσωπικό που εργάζεται στην υπηρεσία είναι 4 οδηγοί με μόλις 3 άτομα στην αποκομιδή! Οι δρόμοι του δήμου Αλεξάνδρειας έχουν μετατραπεί σε υγειονομική
βόμβα, αφού το έργο της συγκέντρωσης των σκουπιδιών γίνεται κάθε 8 με 10 μέρες, την ώρα που πραγματοποιούνταν κάθε εβδομάδα. 
Τόνοι σκουπιδιών καλύπτουν τις οδούς περιφερειακά του κέντρου, αφού ο δήμος μεριμνεί στην καθημερινή καθαριότητα του κέντρου της Αλεξάνδρειας. «Δημιουργήθηκαν 19 θέσεις μόνιμων, ωστόσο έχουν αναρτηθεί οι προσωρινοί πίνακες. Η διαδικασία μπορεί να καθυστερήσει αρκετά και για το λόγω αυτό αναζητούμε λύσεις με δίμηνες συμβάσεις, αν και εφόσον εγκριθούν από την επίτροπο» δηλώνει στο veriotis.gr o αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Βουλγαράκης.

Καθυστέρηση έως και 8 μήνες!

Αντιμέτωπη με την καθυστέρηση που μπορεί να φτάσει ακόμα και τους 8 μήνες (!) στην ανάρτηση του πίνακα με τις μόνιμες προσλήψεις, βρίσκεται η δημοτική αρχή. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της «η λήξη της σύμβασης των εργαζομένων στις 31 Μαρτίου 2018 στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας και την καθυστέρηση των διαδικασιών τοποθέτησης των νέων μονίμων υπαλλήλων από τους αρμόδιους φορείς (ΑΣΕΠ και Υπουργείο Εσωτερικών), δεν είναι δυνατή η πλήρης λειτουργία της Υπηρεσίας Αποκομιδής Απορριμμάτων».

Ο δήμος παρακαλεί τους δημότες να μην αποθέτουν απορρίμματα στους κάδους όταν είναι γεμάτοι και κυρίως να μην εναποθέτουν κλαδιά και ογκώδη αντικείμενα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ