Quantcast

http://picasion.com/

Μανιάτης από Βέροια: «Μοναδική ιδιότητα Τσίπρα: Ο μόνος που θα έχει υπογράψει 2 μνημόνια»

Στη Βέροια βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 8/5 ο πρώην Υπουργός και βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του «Μεταρρυθμίσεις και Προοδευτικός Πατριωτισμός» στη Δημόσια Βιβλιοθήκη. Νωρίτερα, στα πλαίσια της επίσκεψής του, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Τον κ. Μανιάτη
καλωσόρισε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κώστας Ασλάνογλου, ενώ μαζί του στο πάνελ παραβρέθηκε και ο πρώην Υφυπουργός Άγγελος Τόλκας.
Μάλιστα, ο κ. Ασλάνογλου, ανακοίνωσε και την έλευση της προέδρου τους Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά στην Ημαθία, όπου στις 22 Μαΐου 2017 θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο νομό, καθώς και ανοιχτή κεντρική ομιλία στη Βέροια.
Στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Μανιάτης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο μοναδικός Πρωθυπουργός που θα έχει υπογράψει δυο μνημόνια. Ξεκαθάρισε στη συνέχεια πως «τα μέτρα που διαπραγματεύτηκε ας τα ψηφίσει μόνος του, δε θα γίνουμε συνένοχοι», ενώ τόνισε πως η Δημοκρατική Συμπαράταξη μένει σταθερή στην πολιτική της πως, η μόνη διέξοδος είναι μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης, παρόλο που κάτι τέτοιο υπό αυτές τις συνθήκες δε φαίνεται εφικτό.
Για τα επόμενα βήματα της Συμπαράταξης είπε πως σειρά έχουν δυο κορυφαίες πολιτικές πρωτοβουλίες. «Πρώτον, το συνέδριο του Ιουνίου όπου θα απαντήσουμε στον κόσμο ποια είναι η πρόταση της Συμπαράταξης για να ξεπεραστεί η κρίση και να παρουσιάσουμε το νέο παραγωγικό μοντέλο. Δεύτερον, το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το φθινόπωρο, όπου θα διαμορφωθούν οι συνθήκες που θα μας επιτρέψουν ένα restart που θα ενώσει, θα ανανεώσει και θα διευρύνει το χώρο, έτσι ώστε να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί, ένα 20% - 25%. Στο τέλος θα προχωρήσουμε στην επιλογή του επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, από τη βάση». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ