Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέος αντιδήμαρχος της Βέροιας ο Ακριβόπουλος;

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τον ανασχηματισμό που θα πραγματοποιηθεί σε λίγους μήνες από τον δήμαρχο της Βέροιας. Στην ειδησεογραφική πιάτσα πολλά ονόματα ακούγονται σχετικά με το ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από το υπάρχων σχήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βεροιώτη», ο Κώστας Βοργιαζίδης προσανατολίζεται να κάνει προσεκτικές αλλαγές και να δώσει νέο στίγμα στο
δεύτερο μισό της πενταετής θητείας του. Ένα όνομα που ακούγεται έντονα για αξιοποίηση είναι αυτό του Λεωνίδα Ακριβόπουλου. Ο γνωστός Βεροιώτης δικηγόρος πληρεί τις προϋποθέσεις που επιθυμεί ο Δήμαρχος και θεωρείται από τα ανερχόμενα στελέχη του συνδυασμού «Δράση με Γνώση».
Βέβαια, η ενδεχόμενη αξιοποίηση του σε νευραλγικό πόστο του Δήμου, έχει και παραπολιτικές προεκτάσεις, καθώς να μην ξεχνάμε πως ο Ακριβόπουλος εκτός από δημοτικός σύμβουλος και πολιτικός προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας είναι και Γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Ημαθίας, ενώ στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίουυ 2015, είχε κατέβει ως υποψήφιος Βουλευτής με την Δημοκρατική Συμπαράταξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ