Quantcast

http://picasion.com/

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αποφυλακίστηκε ο Ρουμάνος οδηγός του πολύνεκρου τροχαίου έξω από τη Βέροια!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 17 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ
Ήταν Κυριακή 5 Οκτωβρίου του 2014 όταν μια είδηση σόκαρε κυριολεκτικά όλο το πανελλήνιο. Ολα ξεκίνησαν όταν μια νταλίκα στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη, προσέκρουσε επάνω σε δεκάδες ΙΧ αυτοκίνητα, το οποία ήταν σταθμευμένα, καθώς στο οδόστρωμα διεξάγονταν έργα και είχε διακοπεί η κυκλοφορία. Απολογισμός της καραμπόλας ήταν έξι νεκροί και δεκάδες τραυματίες, οι οποίοι εισήχθησαν αμέσως στα γειτονικά Νοσοκομεία...
Βέροιας, Θεσσαλονίκης και Κατερίνης. Μια φοβερή καραμπόλα που οδήγησε σε μάζες οχημάτων και ενεπλάκησαν περισσότερα από 35 αυτοκίνητα
μεταξύ των οποίων και τρεις νταλίκες. Μετά από ένα χρόνο περίπου, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο καταδίκασε σε πολυετής ποινή φυλάκισης τον 40χρονο Ρουμάνο οδηγό Νικολάι Τουντόραν, για το πολύνεκρο δυστύχημα.
Ο αλλοδαπός κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και πρόκληση σωματικής βλάβης κατά συρροή. Η συνολική ποινή του ήταν εξαγοράσιμη.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «veriotis.gr», ο Ρουμανός οδηγός, ο οποίος κρατούνταν αρχικά στις Φυλακές των Διαβατών και στην συνέχεια στις Φυλακές των Τρικάλων, πριν από λίγες ημέρες αποφυλακίστηκε, καθώς εξέτισε το 1\5 της ποινής του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ