Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαρία Σπυράκη από Βέροια: «Το θέατρο παραλόγου του Τσίπρα δεν παίζεται χωρίς επιπτώσεις» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με προσκεκλημένη την ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη, πραγματοποίησε σήμερα το βράδυ στο ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ η ΝΟΔΕ Ημαθίας με σκοπό τη συζήτηση του «ΝΑΙ στην Ευρώπη» στο δημοψήφισμα. Το παρών έδωσαν φορείς της Ημαθίας, αρχές του τόπου, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και πολίτες. Το λόγο αρχικά πήραν, κάνοντας παράλληλα τις τοποθετήσεις τους...
ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σάββας Ακριτίδης, ο βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, οι πρώην βουλευτές Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Γεωργία Μπατσαρά και Κώστας Γιοβανόπουλος, ο υποψήφιος βουλευτής Απόστολος Εμμανουηλίδης και ο πρώην βουλευτής και ευρωβουλευτής Ημαθίας Δημήτρης Βλαχόπουλος. 
«Το θέατρο του παραλόγου του πρωθυπουργού δεν παίζεται χωρίς επιπτώσεις», είπε ξεκινώντας την ομιλία της η κ. Σπυράκη. «Πρώτα οι τράπεζες που έκλεισαν, με απόφαση μάλιστα της ελληνικής κυβέρνησης και με υπογραφή Βαρουφάκη από κάτω. Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη δεν ξέρω. Σαν ευρωβουλευτής πληρώνομαι σε λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα, σε συνέχεια με το λογαριασμό μου ως δημοσιογράφος. Και είμαι περήφανη για τα 60 ευρώ που παίρνω καθημερινά. Σε 6 μήνες κατάφεραν να καταστρέψουν το κύρος της χώρας, που με κόπο ετών κατάφεραν να χτίσουν οι πολίτες. 
Στο δημοψήφισμα, το ερώτημα που μεταφράζουν όλοι οι εταίροι δεν είναι αυτό που τυπώθηκε. Είναι το θέμα ευρώ ή όχι. Ιστορικά κατάφεραν να κάνουν την Ελλάδα Ζάμπια, χθες την κάνανε Σουδάν, Ζιμπάμπουε και Γουινέα. Μόνο που αυτές οι χώρες χρωστούσαν πολύ λιγότερα. 
Λέμε ΝΑΙ στη σταθερότητα, στο σταθερό περιβάλλον, στη χρηματοδότηση της χώρας και στην πληρωμή μισθών και συντάξεων. Η Ε.Ε. έχει δώσει 19,5 δις για τη στήριξη της αγροτικής παραγωγής, 700.000 αγρότες πήραν ενισχύσεις, 8.000 νέοι αγρότες μπήκαν σε πρόγραμμα. Τι θα χάσουμε με το ΟΧΙ; 26 δις από το ΕΣΠΑ, 110 εκ. από το Horizon για την ενίσχυση της αγροτικής οικονομίας, τα χρήματα για τη Frontex και τη λαθρομετανάστευση κ.α. Η Ε.Ε. προβλέπει πτώχευση και εντός ευρώ και έξοδο. Δεν μπορεί να αντέξει την κατάρρευση του μεγαλύτερου επιτεύγματος της, του ευρώ.
«Ανήκομεν εις την Δύσιν», ήταν τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή σε μια ομιλία του. Εκεί τοποθετηθήκαμε με τις θυσίες των Ελλήνων. Το χειρότερο σενάριο στην ιστορία του ελληνικού έθνους δε χρειάζεται να το δοκιμάσουμε. Το '74 χάσαμε εδάφη. Από τότε που μας έβαλε ο Καραμανλής στην ΕΟΚ, δεν είχαμε ξανά πολέμους. Η Ελλάδα απέκτησε κύρος και ο πρωθυπουργός δεν έχει δικαίωμα να μας βγάλει από τον πολιτισμένο κόσμο». ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:





































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ