Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαχπίνα, παιχνιδιάρα και αλανιάρα

Αναστάτωσε τη Βέροια η νύφη των Μωμόγερων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πανάρχαιο δρώμενο των Μωμόγερων το πρωί του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου στη Βέροια από την Εύξεινος Λέσχη. Όλα τα... λεφτά ήταν η νύφη του δρώμενου, η οποία κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. Με σκέρτσο, μπρίο και τσαχπινιά, η νύφη των Μομόγερων ξεσήκωσε τον ανδρικό πληθυσμό της πόλης, αφήνοντας το αποτύπωμά της σε πολλά ανδρικά και γυναικεία μαγουλάκια. 

Γεμάτη νάζι πλησίαζε τον κόσμο και αναστάτωνε με την πληθωρική παρουσία της! Στο στόχαστρό της ήταν κυρίως τα νεαρά ζευγαράκια που την κοιτούσαν με θαυμασμό και φωτογραφίζονταν μαζί της, την ώρα που εκείνη τους έδινε φιλάκια με μπόλικο κραγιόν.













7 σχόλια:

  1. Κούκλα η νύφη,αλλά λίγο αξύριστη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την βλέπω Μύκονο το καλοκαίρι -τις πέρασε τις βεροιωτισες μοντελες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Σάββατο το πρωί παραμονή Πρωτοχρονιάς επί 20 λεπτά χόρευαν πάνω στο δρομο στη Μητροπόλεως με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ουρά μέχρι το Τσερμένι και μέχρι την Ελιά δημιουργώντας έτσι απίστευτη ταλαιπωρία στους οδηγούς. Όταν όμως πάει κάποιος ταλαίπωρος πολίτης και σταθμεύει μπροστά στο ταχυδρομείο τρέχουν και τον γράφουν τα όργανα της τάξεως.Το πρόβλημα αυτής της χώρας δεν είναι η έλλειψη νόμων ή κανόνων,αλλά η έλλειψη ισονομίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ίσα ρε μεγάλε!!! το δρώμενο μας ενόχλησε;;;; εδω εχουμε καταπιεί τοσα και τοσα που μας εχουν κανει δεκαετίες τωρα ολοι αυτοι!! εσυ κόλλησες στα...Μωμογέρια;;;;

      Διαγραφή
    2. Όταν σε κλείδωσε ο Μητσοτάκης μέσα στο σπίτι σου δεν σε πείραξε,έ; Αυτό σε πείραξε, ντροπή.

      Διαγραφή
    3. ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΡΩΜΕΝΟ ,ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ.

      Διαγραφή
    4. Η ανισονομια με πειράζει Όπως έχουν δικαίωμα αυτοί να κλείνουν την κυκλοφορία δημιουργώντας κομφούζιο τις μέρες με τη μεγαλύτερη κίνηση στους δρόμους έχουν και οι υπόλοιποι πολίτες δικαίωμα να σταθμεύουν τα αυτοκίνητα τους χωρίς να δημιουργούν μποτιλιάρισμα για να κάνουν τις δουλειές τους εφ όσον δεν έχει υπάρξει ακόμη μέριμνα για πάρκινγκ εντός πόλης .

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ