Quantcast

http://picasion.com/

Θλίψη στην Ημαθία: Εκοιμήθη ο ιερομόναχος πατήρ Θεόδωρος

Θλίψη στους κόπλους της εκκλησίας, αλλά και σε χιλιάδες πιστούς Χριστιανούς ανά την Ελλάδα, έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του Ιερομόναχου Πατήρ Θεόδωρου. Ένας πνευματικός άνθρωπος, με αρχές και αξίες που πρόσφερε απλόχερα αγάπη και βοήθεια στους ανήμπορους συνανθρώπους μας. Βρισκόταν στον Προφήτη Ηλία από την Μόνη Οσίου Γρηγορίου στο Νεόκαστρο Ημαθίας. Πολλοί Χριστιανοί πήγαιναν και του άνοιγαν την καρδιά τους και εκείνος πάντα τους άκουγε με φιλευσπλαχνία και στοργή. Νοσηλευόταν για αρκετές ημέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε Νοσοκομείο της Αθήνας. 

Ο καλός Θεός να αναπαύσει την ψυχή του γέροντα Θεοδώρου και να απαλύνει τον πόνο των πνευματικών του τέκνων που αναπαύονταν στο πετραχηλι του.

66 σχόλια:

  1. Καλό παράδεισο, πάτερ Θεόδωρε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλο Παραδεισο να εχεις Αγαπημενε μας Πατερα Θεοδωρε!Να μας προσεχεις απο εκει ψηλα! Θα σε αγαπαμε για παντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό παράδεισο να έχεις πνευματικέ πατέρα μας όσο μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λυπαμαι τοσο πολυ πατερ μου! ΤΩΡΑ σε ποιον θα λεμε τον πονο μας;
    Σ'αγαπαμε τοσο..Καλο παραδεισο αγαπημενε μας πατερ Θοδωρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό παράδεισο να έχεις πνευματικέ πατέρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλο παράδεισο αγαπημενε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό παράδεισο άνθρωπε του Θεού!! Ας αναπαύσει ο Κύριος μας την ψυχούλα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλο παραδεισο αγαπημενε μας πατερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό παράδεισο πνευματικέ μας πατερα.Έφυγες νωρίς από κοντά μας.Ελπιζω να μας προσέχεις από εκεί ψηλά κ να μεσιτευεις για μας στον Κύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλό Παράδεισο πολυαγαπημένε μας πατέρα Θεόδωρε... νιώθουμε ότι ορφανεψαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η απωλεια ειναι τεραστια. Εφυγε απο κοντα μας ο πατερας μας, το στηριγμα μας. Καλο Παραδεισο Αγαπημενε μας Πατερ Θεοδωρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλό παραδεισο αγαπημένε μας πατέρα. Πόσο πολύ θα μας λείψεις!!! Καλό παραδεισο. Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλό παράδεισο να έχεις πάτερ Θεόδωρε. Τυχεροί όσοι σε γνώρισαν. Κι εγώ για όσες φορές , συζητίσαμε. Σ'ευχαριστώ. Καλό παράδεισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γνωρίζει κάποιος που θα γίνει η κηδεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. TON EIXA 27 XRONIA PNEUMATIOKO,,, TON AGAPAO PIO POLY APO PROTA,,,EONIA TOU H MNYMH,,,O KYRIOS XEHSTOS KAI THEOS MAS AS TON ANAPAUH EN EIRHNH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλό παράδεισο πατερουλη μας θα μας λείψεις σε αγαπαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλό παράδεισο να έχεις Πάτερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλό Παράδεισο, πνευματικές μας πατέρα. Να συνεχίσεις να μας ευλογείς από το Άνω Θυσιαστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μήπως γνωρίζετε πότε και πού θα γίνει η κηδεία του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και τωρα;;;Καλό παράδεισο Χρίστος ανέστη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ο πρώτος και μοναδικός πνευματικός μου...καλή ανάπαυση πάτερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Από τη θριαμβεύουσα Εκκλησία να πρεσβεύεις τα παιδιά σου στην στρατευόμενη.
    Καλό παράδεισο, αγαπημένε μας πατέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γνωρίζει κάποιος που θα γίνει η κηδεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. STO MONASTIRI STO AGIO OROS ,,OLES OI AGIOGRAFIES MESA STHN MONH GRIGORIOU EINE APO TA EULOGIMENA XERIA TOU AHMNHSTOU GERONTA PATERA THEODORO,,,EIMOUNA O TLEUTEOS POU MHLHSA MAZH TOU ,,PARASKEUH BRADY ,,,KAI KSIMEROMATA SABATO TON PHRANE ,,APO TON PROFITH HLIA,,,,,,

      Διαγραφή
  24. Καλό παράδεισο πάτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η κηδεία θα γίνει στο Άγιο όρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η κηδεία θα γίνει αύριο στην Ι.Μ Οσίου Γρηγοριου απ' όσο γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και μόνο απο αυτες τις αναρτήσεις που διαβάζω, καταλαβαίνω οτι βοήθησε με διάφορους τρόπους πολλούς. Δηλαδή, ηταν καλός άνθρωπος ανάμεσά μας. Δύσκολο πράγμα να φορτώνεσαι τα μαύρα απο πολλές ψυχές. Ο καθένας με τον τρόπο του, μπορεί να κάνει ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλό παράδεισο πολυαγαπημενε μας πατέρα. Αισθάνομαι σαν ορφανή σήμερα, αν και πιστεύω ότι θα μας προσέχεις και από εκεί πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλο Παράδεισο Πατερ Θεοδωρε!!Σημερα ορφανέψαμε από τον Πνευματικό μας πατέρα!!ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλό παράδεισο Πάτερ Θεοδωρε! Χαίρομαι που ήσουν ο πνευματικός μου! Σε ευχαριστώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Όλους μας καταλάβαινες κι εμείς δεν καταλαβαίναμε πόσο εύκολα μας έπειθες να γινόμαστε λίγο καλύτεροι σιγά σιγά. Μόνη παρηγοριά που είχαμε την τύχη να είσαι ο πνευματικός μας πατέρας. Τωρα ορφανέψαμε και χάσαμε το στήριγμά μας. Αλλά θα θυμόμαστε για πάντα τις συμβούλες σου. Μην μας ξεχάσεις εκεί που εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Με έβαλες σιγά σιγά στο σωστό δρόμο.Πατέρα Θεόδωρε μας άφησες ορφανούς.Κρίμα.Πολλές φορές με γαλήνεψες και αναπαύθηκα κοντά σου.Μη μας ξεχνάς από τα εποράνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλο Παραδεισο να εχεις Αγαπημενε μας Πατερα Θεοδωρε!Σε παρακαλούμε να μας προσεχεις απο εκει ψηλα και να πρεσβεύεις για εμάς στο Χριστό μας ! Θα σε αγαπαμε για παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλό παράδεισο και ας αναπαύσει ο Θεός την ψυχή σου.Θα είσαι πάντα μέσα στις καρδιές μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλό παραδείσο γλυκέ μας πατέρα. Να πρεσβεύεις στο Θεό για τις αμαρτωλες ψυχές όλων μας! Οι συμβουλές σου θα μας ακολουθούν και θα μας στηρίζουν σε όλη τη ζωή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλό παράδεισο Πατερουλη σ' αγαπάμε παρα πολύ! Μας έλεγες σας αγαπάω μέχρι τον ουρανό ήσουν τόσο γλυκός και αγνός. Δυστυχώς σήμερα ορφανεψαμε μεγαλη απώλεια και μεγάλος πόνος. θα μας λείψεις πολύ. Αιώνια η μνήμη σου!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάτερ μου σε ευχαριστουμε για όσα έκανες για εμάς. Δεν έχω λόγια. Πάτερ μου ο Κύριος από εδώ και στο εξής θα σε έχει κοντά του. Την ευχή σου να έχουμε. Πολύ λυπήθηκα αλλά ο Θεός ξέρει καλύτερα. Σ ευχαριστώ απ τα βάθη της καρδιάς μου

      Διαγραφή
  37. Καλό παράδεισο αγαπημένε πατέρα Θεόδωρε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλό παράδεισο Πατήρ Θεόδωρε! Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του. Ήρθε η ώρα της ανταπόδοσης και της μακαριότητας του παραδείσου. Χαρισματικός, μελισταλαχτος, στο πετραχήλι του αναπαύτηκε πλήθος πονεμένων ψυχών, όπως κι εγώ. Άγιος στα μάτια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλή Ανάσταση αγαπημένε μας γέροντα. Οι προσευχές και οι συμβουλές σου είναι αυτά που μας κρατάνε. Μας πήρες στην αγκαλιά σου και μας έδωσες ζωή. Καλό παράδεισο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ταπεινός και γλυκομίλητος, σου ηρεμούσε την ψυχή.
    Πόσο διακριτικά έζησες, πόση διάκριση είχες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλή Ανάσταση αγαπημένε μας πατέρα. Γνωρίζει
    Κάποιος για την εξόδιο ακολουθία και την ταφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έμαθα σωστά, στο Άγ. Ορος έχω ακούσει πως θα γίνει η Εξόδιος Ακολουθία. Την Τρίτη. Μεγάλη απώλεια για εμάς, μεγάλο κέρδος για τον Ουρανό.

      Διαγραφή
  42. Καλό παράδεισο πατέρα Θεόδωρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλό παράδεισο πατέρα Θεόδωρε. Μας έδωσες πάρα πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αναπαυσου εν ειρήνη Πατέρα Θεόδωρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ10 Δεκεμβρίου 2021 στις 3:36 μ.μ.

    Πνευματικέ μου πατέρα, καλό ταξίδι! Δυστυχώς για μας, οι προσευχές μας για ταχεία ανάρρωση σου δεν εισακούστηκαν. Κοιμήθηκες στα 65 σου χρόνια, πατερουλη μου... Για είκοσι σχεδόν χρόνια με στηριζες με αγάπη σε κάθε δυσκολία... Δεν το πιστεύω ότι δεν θα σε ξαναδώ στη ζωή αυτή...
    Πατέρα μου
    Καλό Παράδεισο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αναπαυσου εν ειρήνη, γλυκέ μου πατερουλη!Τα λόγια είναι φτωχά.. Έφυγες και αφήνεις ένα μεγάλο ανεκπλήρωτο κενό.Σε ευχαριστώ πολύ για όλα όσα μου έμαθε η αγάπη σου!Να έχουμε την ευχουλα σου και τις πρεσβείες σου προς τον Κύριο μας! Είμαι σίγουρη ότι μας βλέπεις από εκεί ψηλά και μας προστατεύεις πατέρα μου γλυκέ και πολυαγαπημένε!Μου λείπεις αφάνταστα,θα είσαι για πάντα στις ανάξιες προσευχές μου και βαθιά κλειδωμένος μέσα στην καρδιά μου πατερουλη μου! Καλό παράδεισο να έχει η Χρυσή σου η ψυχούλα στην άνω βασιλεύουσα!Θα σε αγαπώ για πάντα! Χριστός Ανέστη Πατέρα μου!✝️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Με την υπομονή και την αγάπη σου άλλαξες τη ζωή μας. Σου είμαι ευγνώμων για τη νέα μου πορεία και για όλα όσα ζήσαμε κοντά σου. Θα έχεις πάντα θέση στην καρδιά μας . Θα μας λείψεις πολύ!Καλό παράδεισο αγαπημένε μας Πατέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΑΞΙΟΣ-ΑΞΙΟΣ-ΑΞΙΟΣ!!!ΜΟΥ ΑΓΓΑΛΙΑΣΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΛΥΚΟ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟ...ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΙΣΤΕ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ...ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΘΕΟΔΩΡΕ...ΘΑ ΛΕΙΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΞΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΤΩΡΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Είμαι 18,και γνωρίζω τον Πατερ από τότε π θυμάμαι τον εαυτό μου. Ηταν εξαιρετικος άνθρωπος, φιλευσπλαχνος. Ήταν πνευματικός της οικογενειας μας για πολλά χρόνια. Δεν μπορώ ακόμα να το συνειδητοποίησα πως έφυγε από κοντά μας. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που μπορούσα να εμπιστευτώ. Και τώρα τι; Καλό παράδεισο πατερ Θόδωρε. Αναπαυσου εν ειρήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλό Παράδεισο αγαπημένε μας Πατέρα.Σε ευχαριστούμε για τα29 χρόνια αγάπης και στήρξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλό Παραδείσο να έχεις Πατερούλη μας,ο ουρανός πλούτισε και εμείς φτωχύναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καλό παράδεισο πάτερ. Μια επισήμανση και συγχωρέστε με. Το μοναστήρι του Προφήτη Ηλία είναι στο Λιβάδι Κολινδρού Πιερίας και όχι στην Ημαθία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Από χθες δεν μπορώ να βγάλω απ' το μυαλο μου την είδηση του θανάτου σου.Αισθανομαι πολύ τυχερή που σε είχα πνευματικό μου!Θα μου λείψουν πολύ τα όμορφα σου λόγια και η αγνή ψυχή σου!Καλό παράδεισο γλυκέ μας πατέρα και καλή αντάμωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Πατέρα Θεόδωρε, τα λόγια είναι φτωχά ότι και να πω. Σ'ευχαριστώ για την βοήθεια, μέσα από την καρδιά μου. Καλόν παράδεισο, θα μας λείψεις σε όλους τους Ημαθιώτες. Με απέραντη αγάπη και σεβασμό, Δημήτρης Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Καλό Παράδεισο Πάτερ Θεόδωρε.Σε ευχαριστούμε για ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καλό Παράδεισο Πατέρα Θεόδωρε και πνευματικε μου Πατέρα.Οι επισκέψεις μας με την πνευματική σου υπόσταση αγαλιαζε της ψυχές μας.Καλο Παράδεισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ