Quantcast

http://picasion.com/

To Μοναστήρι της Παναγίας Δοβρά στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» - Τι δήλωσε ο Μητροπολίτης

Η κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ο δημοσιογράφος Στρατής Λημνιός ταξίδεψαν μέχρι τη Βέροια και πιο συγκεκριμένα στην Ιερά Μονή της Παναγίας Δοβρά. Στο μοναστήρι στις πλαγιές του Βερμίου που πήρε ζωή από την αγάπη των πατέρων και του απλού κόσμου. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων μοιράστηκε με όλο τον κόσμο τη θαυματουργική δράση του ιερού λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού, που λυτρώνει ψυχές και σώματα πιστών.

Δείτε το video:

4 σχόλια:

  1. Kitaxte na apalagite prota apo ton io tis alazonias k prowolis k meta na milate gia ton agio.o agios itan tapinos k ithele olo t kosmaki ston oiko tou. Esois mas dioxnete. Ke kitaxte na elatosete ta yutube k fotos. Ftani i lezanda. Kathste sto monastiri k didaxte to logo tou theou.kali metania despota mou.ke kali anastasi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άθεε Μπολσεβίκε μόλις μάθεις την Ελληνική γλώσσα έλα να μας τα ξανά πεις.

      Διαγραφή
    2. Elinika adelfe mu den xero ala xero tin gkossa tis orthodoxias.eleine. Tragike kaimene

      Διαγραφή
  2. Σταματήστε να τη λέτε Παναγία Δοβρά διότι είναι Σλάβικο.
    Καλή Παναγία λέγεται. Αυτό το όνομα πρέπει να χρησιμοποιείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ