Quantcast

http://picasion.com/

«Ευήκοον»: Τα πάντα για την ακοή

Η εταιρεία Ευήκοον ιδρύθηκε το 1994, με σκοπό να βοηθήσει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ακοή. Στόχος μας είναι να καλύψουμε, όλες τις ανάγκες των ανθρώπων με προβλήματα ακοής. Δραστηριοποιούμαστε σε ό,τι έχει σχέση με την ακοή, από διαγνωστικά ακοολογικά
μηχανήματα, μέχρι τα πλέον σύγχρονα ψηφιακά ακουστικά βαρηκοΐας και κοχλιακά εμφυτεύματα. Στο κατάστημά μας στη Βέροια επί της οδού Βενιζέλου 39 θα βρείτε τον προσωπικό σας σύμβουλο, εξειδικευμένο στη Βιοϊατρική Τεχνολογία και άριστα εκπαιδευμένο για την αγορά, επισκευή και την όποια άλλη συμβουλή στα βοηθήματα ακοής. Είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι των κορυφαίων κατασκευαστών ακουστικών βαρηκοΐας Oticon και GN ReSound Δανίας, καθώς και των κοχλιακών εμφυτευμάτων Oticon Medical.

Μπορούμε να καλύψουμε τους πελάτες μας σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών που έχουν να κάνουν με τα ακουστικά βαρηκοΐας. Εκπαιδευόμαστε συνεχώς στην Ελλάδα και το εξωτερικό και είμαστε πάντα ενήμεροι για κάθε τι καινούργιο που κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Η Ευήκοον διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο στα κεντρικά γραφεία της, όπου γίνονται οι επί παραγγελία κατασκευές ακουστικών και εκμαγείων, καθώς και οι επισκευές παντός τύπου ακουστικών βαρηκοΐας. Το εργαστήριο είναι πιστοποιημένο και πληροί τις προδιαγραφές των οίκων του εξωτερικού που αντιπροσωπεύει.

Περιμένουμε να μας εμπιστευθείτε την ακοή σας, παρέχοντάς σας την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών.
Η εταιρεία Ευήκοον διαθέτει όλες τις πιστοποιήσεις που αφορούν στη διάθεση των ιατροτεχνολογικών προϊόντων και εξασφαλίζουν την ποιότητα αυτών.

Αντιμετωπίστε υπεύθυνα τα προβλήματα ακοής με ακουστικά βαρηκοΐας και κοχλιακά εμφυτεύματα από την Ευήκοον.

Ευήκοον
Βενιζέλου 39 Βέροια
23310 74625




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ