Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ροζ μήνυμα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού έστειλε η Βέροια

Ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του Μαστού και στη Βέροια διοργανώθηκαν μια σειρά από δράσεις προς ενημέρωση του κοινού. Το πρωί της Παρασκευής, μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων κάθε ηλικίας, κρατώντας ροζ μπαλόνια στα χέρια και με ροζ κορδελάκια στο πέτο, περπάτησαν στο κέντρο της Βέροιας, μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό και χαρίζοντας μπαλόνια, θέλοντας έτσι να περάσουν ένα δυνατό μήνυμα για τη σημασία της πρόληψης στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. Τη δράση συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Βέροιας, το ΚΕΠ Υγείας, το Δημοτικό Ιατρείο, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών «Άγιος Παρθένιος», η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (Παράρτημα Βέροιας), ενώ συμμετείχαν τα «Παιδιά της Άνοιξης», το Κέντρο Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες του δήμου και ο Σύλλογος Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό - ΜΑμΑ.
Όλοι μαζί συγκεντρώθηκαν στο τέλος μπροστά από το Δημαρχείο της Βέροιας, όπου απελευθέρωσαν τα μπαλόνια για να ζωγραφίσουν στον ουρανό ένα μήνυμα ελπίδας. Δείτε φωτογραφίες:













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ