Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνωστισμός για μια θέση στη λίστα της ΝΔ

Μέρες 2012 φαίνεται πως ξαναζεί η Νέα Δημοκρατία με τις δημοσκοπήσεις να της δίνουν μεγάλο αέρα νίκης στις επόμενες εκλογές, δημιουργώντας και πάλι προοπτική για την εκλογή τριών βουλευτών από την Ημαθία. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται συνωστισμός για μια θέση στη λίστα των υποψηφίων βουλευτών, καθώς πέρα από τα στελέχη που ενεργούν με πιο παραδοσιακές
μεθόδους, υπάρχει πλέον και η πλατφόρμα της «ανανέωσης» όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχουν κατατεθεί 40 και πλέον βιογραφικά από τη Ημαθία! Το «δαιμονισμένο» ρεπορτάζ του Βεροιώτη είναι και πάλι εδώ και σας παρουσιάζει αναλυτικά όλο το κάδρο των υποψηφίων. Ξεκινάμε σήμερα με τους νυν πολιτευτές: 
Βεσυρόπουλος Απόστολος: 
Μεγάλος θριαμβευτής των τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων, αναρριχήθηκε στην κορυφή της προτίμησης των ψηφοφόρων και είναι ο μοναδικός βουλευτής της ΝΔ από την Ημαθία. Χωρίς να χρειάζεται να πούμε περισσότερα, είναι λογικό ότι πέρα από την ex-officio εκ νέου υποψηφιότητά του, η επανεκλογή του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
Τσαβδαρίδης Λάζαρος: 
Μπαρουτοκαπνισμένος από εκλογές, από μεγάλες νίκες αλλά και μεγάλες ήττες, ο Τσαβδαρίδης έχει δηλώσει ότι θα ξαναείναι υποψήφιος. Επίσης πολύ λογικό, καθώς το 2015 βρέθηκε λίγο πίσω από την πρώτη θέση που οδηγούσε στη Βουλή και επιπλέον ουδέποτε έκρυψε τις καλές του σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη, κυρίως με τη Ντόρα όταν διεκδίκησε την αρχηγεία, αλλά και με τον γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη με τον οποίο παραθερίζουν μαζί. 
Μπαρτζώκας Τάσος: 
Η μεγάλη έκπληξη του 2015, όχι όμως για αυτούς που γνωρίζουν την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια χαράζοντας το δρόμο του προς το ελληνικό κοινοβούλιο. Τρίτος σε σταυρούς προτίμησης, με σαφή διαφορά από την κορυφή, αλλά και μεγάλο προβάδισμα έναντι των υπολοίπων. Κινείται διαρκώς, μεθοδικά, για να διατηρηθεί στην εκλόγιμη τριάδα, να αυξήσει περαιτέρω τις δυνάμεις του και… «όσο ψηλά μας βγάλει». 
Μπατσαρά Γεωργία: 
Διαχρονικά αξιοπρεπής η στάση της στα εσωκομματικά της ΝΔ. Κέρδισε επάξια μια εκλογή στη Βουλή το 2012, βγήκε τέταρτη το 2015 και σήμερα διεκδικεί εκ νέου τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο. Δραστηριοποιείται πολύ έντονα το τελευταίο διάστημα, με παρουσία σε κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του νομού.
Εμμανουηλίδης Απόστολος: 
Δυναμικός και πληθωρικός από χαρακτήρα, κάνει αισθητή την παρουσία του όπου κι αν βρεθεί. Διατηρεί άριστες σχέσεις με την Εκκλησία, ενώ γνωστή είναι και η φιλία που τον συνδέει με τον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη. Ο Εμμανουηλίδης επιθυμεί τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο, παρόλη την ανάπαυλα λόγω μια μικρής περιπέτειας με την υγεία του, είναι και πάλι στις επάλξεις αναμένοντας τις προθέσεις του προέδρου.
Γιοβανόπουλος Κώστας:
Στη ρομαντική αυγή των ΑΝΕΛ στην πολιτική ζωή του τόπου, ο Γιοβανόπουλος έπαιξε και κέρδισε. Ακολούθησε η παραίτηση του από το κόμμα Καμμένου, για να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη της ΝΔ ως πολιτευτής. Μετά τις εκλογές του 2015 έχει αποστασιοποιηθεί από τα κομματικά δρώμενα, όμως τυπικά παραμένει εν ενεργεία πολιτευτής της ΝΔ.

Την ερχόμενη εβδομάδα: Οι υποψήφιοι για… υποψήφιοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ