Quantcast

http://picasion.com/

Επίθεση Πατσίκα: «Ανικανότητα και Αποτυχία. Πόση ακόμα ανοχή;»

«Αλλάζουν κουστούμι, μα είναι ίδιοι και απαράλλαχτοι»
Ανεβάζει τους πολιτικούς τόνους στον Δήμο Βέροιας ο Ζήσης Πατσίκας. Ο δημοτικός σύμβουλος  της μείζονος αντιπολίτευσης εξαπολύει σφοδρή κριτική σε αυτούς που διοικούν τον Δήμο εδώ και 11 χρόνια. Αφορμή για το σχόλιο αποτέλεσε ένα δεντράκι «σύμβολο αποτυχίας και
ανικανότητας» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Σε πρώτο ενικό πρόσωπο, απευθύνεται στον κάθε πολίτη ξεχωριστά αφήνοντας σαφείς αιχμές για «ανθρώπους που αλλάζουν πρόσωπο, αλλάζουν κουστούμι, μα είναι ίδιοι και απαράλλαχτοι». Διαβάστε αναλυτικά το σχετικό σχόλιο: 

«Ναι αγαπητέ συμπολίτη, αυτό το δεντράκι! 
Ναι, αυτό που πρόσφατα φυτεύτηκε στο "πάρκο". Σκέφτηκες ποτέ ότι αυτό το δεντράκι συμβολίζει Ανικανότητα, συμβολίζει Αποτυχία, συμβολίζει Καταστροφή; Κι όμως έτσι είναι. Γιατί στη θέση του υπήρχε άλλο, μεγαλύτερο, έστεκε για δεκαετίες περήφανο. Κι όμως το κόψανε. Το αποτέφρωσαν. Τους χαλούσε τα σχέδια. Εκατομμύρια στα σκουπίδια. 

Κι ήρθαν οι ίδιοι άνθρωποι που σακάτεψαν το πάρκο μας, να το ξαναφυτέψουν. Για να σου πουν πόσο αγαπούν το πράσινο. Έχουν μάθει καλά την τέχνη, βέβαια. Αλλάζουν πρόσωπο, αλλάζουν κουστούμι, μα είναι ίδιοι και απαράλλαχτοι. Πόση ακόμα ανοχή, μα πόση; 
Ας είναι γερά τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, να μεγαλώσουν για να το καμαρώσουν ψηλό και επιβλητικό. Κι ας ελπίσουμε το δεντράκι να είναι εκεί, άλλη λαίλαπα να μην το βρει.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ