Quantcast

http://picasion.com/

Επέστρεψαν και τερμάτισαν στη Βέροια οι δυο ποδηλάτες του «Ρόδα είναι και γυρίζει»

10 ημέρες, 1400 χιλιόμετρα, 14 μεγάλες πόλεις, δυο ρόδες, 1 σκοπός. Οι δυο ποδηλάτες, ο Θεσσαλονικιός Γιώργος Λυπιρίδης, 33 ετών που το τελευταίο διάστημα ζει μόνιμα στη Βέροια και ο Πέτρος Παλουκίδης, 31 ετών με καταγωγή από την Ημαθία, ξεκίνησαν το ταξίδι τους στις 30 Ιουλίου από τη Βέροια, για να διασχίσουν με τα ποδήλατά τους σχεδόν ολόκληρη την
Ηπειρωτική Ελλάδα. Σκοπός τους; Η ενίσχυση του Σωματείου ΑμεΑ «Εν Σώματι Υγιεί» Βέροιας. Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους, είχαν στο πλευρό τους τα κατά τόπους καταστήματα «X-Treme Stores», μεγάλο υποστηρικτή του εγχειρήματος και σημεία συγκέντρωσης των χρημάτων για την εκπλήρωση του σκοπού. 
Το «Ρόδα είναι και γυρίζει», όπως ονόμασαν το εγχείρημά τους, ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα στον αρχικό του προορισμό, τη Θεσσαλονίκη, αλλά σήμερα το απόγευμα έγινε στη Βέροια η επίσημη υποδοχή τους από φίλους, υποστηρικτές του εγχειρήματος, αθλητές μέλη του Σωματείου «Εν Σώματι Υγιεί» και εκπροσώπους της δημοτικής αρχής. 
Οι δυο ποδηλάτες έφτασαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στην πλατεία Δημαρχείου, συνοδευόμενοι από τους ποδηλάτες της Αλεξάνδρειας και της Βέροιας, όπου δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του κόσμου, καθώς και του Αντιδημάρχου Παιδείας Γιώργου Σοφιανίδη και του προέδρου του ΚΑΠΑ Βέροιας Στέργιου Διαμάντη. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:












ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ