Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεγάλη χορηγία του «Piazza Panera» στο EAK Μακροχωρίου

Το «Piazza Panera» στηρίζει τον αθλητισμό και το αποδεικνύει έμπρακτα με κάθε τρόπο. Αυτή τη φορά, τηρώντας την υπόσχεσή του για συνέχιση των μεγάλων χορηγιών στον αθλητισμό, όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενη ανάρτηση (ΕΔΩ), έκανε πραγματικότητα ένα έργο που χρειαζόταν εδώ και χρόνια το γήπεδο του ΕΑΚ Μακροχωρίου και ο Σύλλογος
της Βέροιας. Με τη μεγάλη χορηγία του «Piazza Panera», κατασκευάστηκε σκέπαστρο για την προστασία του στρώματος για το άλμα εις ύψος, ενός στρώματος αξίας χιλιάδων ευρώ, που μέχρι τώρα ήταν εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες.
Οι ιδιοκτήτες του πιο ξεχωριστού εστιατορίου της πόλης μας, Περικλής Νικολόπουλος και Βασιλική Γκαϊτατζή, σε συνεργασία με τους στυλοβάτες του αθλητισμού στη Βέροια, Νίκο Κελεπούρη και Μίνα Κυριάκου, πήραν την απόφαση για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, εκπληρώνοντας όπως ανέφεραν, ένα όνειρο.
Όπως μας δήλωσε και ο Περικλής Νικολόπουλος, θέλησε να προσφέρει κάτι που θα μείνει και θα βοηθήσει την καθημερινότητα των αθλητών του Συλλόγου που αγάπησε και μέσα από τον οποίο, έχοντας συνοδοιπόρο τον προπονητή Νίκο Κελεπούρη, πέτυχε μεγάλες επιδόσεις (2 φορές πανελληνιονίκης στο δέκαθλο 2002 και 2004 - απόφοιτος ΤΕΦΑΑ).
Αξίζει να σημειωθεί και η συνδρομή του προέδρου του ΚΑΠΑ δήμου Βέροιας κ. Στέργιου Διαμάντη, που ως αρμόδιος αδειοδότησε την τοποθέτηση της κατασκευής.






ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ