Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πολιτικές ζυμώσεις στη Βέροια: Το δείπνο του Μπόλαρη στο «Belluga»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ «ΒΕΡΟΙΩΤΗ»
Μια μεγάλη πολιτική μάζωξη είχαμε χθες το βράδυ στο εστιατόριο «Belluga» στην οδό Εληάς. Ο φωτογραφικός φακός του «Βεροιώτη» ήταν εκεί και απαθανάτισε όλους τους καλεσμένους. Ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης, συνοδευόμενος από τον
Περιφερειακό Σύμβουλο Δημήτρη Μούρνο, συνέφαγαν με είκοσι και πλέον στελέχη της τοπικής κεντροαριστεράς και συζήτησαν από κοντά τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.
Να θυμίσουμε πως ο Σερραίος πολιτικός είχε κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 ως υποψήφιος Περιφερειάρχης με τον συνδυασμό «Μέτωπο Ανάπτυξης» και διατηρεί άριστες πολιτικές και προσωπικές σχέσεις στην Ημαθία. Κάποια από τα μέλη του συνδυασμού βρίσκονταν και χθες στο τραπέζι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Βεροιώτη», το κύριο θέμα συζήτησης ήταν οι πολιτικές εξελίξεις σε κεντρικό επίπεδο.
Στις πάνω από δύο ώρες, που κράτησε η συνάντηση δεν θα μπορούσε να μην συζητηθεί η λεγόμενη«ανασυγκρότηση» του κεντροαριστερού πόλου. Μια ανασυγκρότηση επί πολύ καιρό κυοφορούμενη, στον δύσκολο τοκετό της οποίας αυτές οι συναντήσεις έχουν τον ρόλο τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ