ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Αυτός είναι ο λόγος αυτοκτονίας της 18χρονης στην Ημαθία

ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ!
Μια συγκλονιστική ιστορία κρύβεται πίσω από τον θανάσιμο τραυματισμό 18χρονης από διερχόμενη αμαξοστοιχία χθές το απόγευμα κοντά στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η άτυχη κοπέλα πήδηξε συνειδητά στις σιδηροδρομικές γραμμές για να δώσει τέλος
στη ζωή της. Το τραίνο παρέσυρε το σώμα της άτυχης νεαρής διαμελίζοντάς το. 

Τι οδήγησε την 18χρονη σε αυτή την απόφαση; 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η άτυχη κοπέλα προέβη στο απονενοημένο διάβημα εξαιτίας του αναπάντεχου χαμού του συνομήλικου αγοριού της. Το αγόρι της έχασε τη ζωή του το απόγευμα της 21ης Σεπτεμβρίου στην Κορυφή Ημαθίας. Τα στοιχεία που συνέλεξαν τότε οι αρχές έδειχναν ότι ο νεαρός είχε πηδήξει στις γραμμές του τραίνου με σκοπό να αυτοκτονήσει. Το γεγονός συνέτριψε ψυχολογικά την κοπέλα, η οποία οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα για να συναντήσει τον αγαπημένο της. Τριάντα επτά ημέρες μετά η 18χρονη αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της με τον ίδιο τρόπο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός της χθεσινής αμαξοστοιχίας, ήταν ο ίδιος του τρένου, που παρέσυρε τον νεαρό στο Λιανοβέργι πριν από λίγους μήνες! Πρόκειται για τραγική ειρωνεία η οποία σίγουρα δεν συμβαίνει συχνά και μπορεί να αντιληφθεί κανείς την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή την ώρα ο οδηγός του τρένου. Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα από τις αρχές.

Δημοφιλείς αναρτήσεις