Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΔΕΙΤΕ: Αυτό είναι το νέο σχολείο στα Γιοτζαλίκια!

ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΔΙΟΥ - ΣΤΙΣ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ
Με την εθιμοτυπική τελετή παράδοσης - παραλαβής το πρωί της Παρασκευής 1/7, τα κλειδιά του ολοκαίνουριου σχολείου στα Γιοτζαλίκια, παραδόθηκαν από τον αντιδήμαρχο τεχνικών Άρη Λαζαρίδη στην διευθύντρια της Β/θμιας Αναστασία Μαυρίδου. Το υπερσύγχρονο αυτό κτίριο που θα στεγάσει το 1ο Γυμνάσιο Βέροιας (Φιλίππειο) και το 2ο ΓΕΛ Βέροιας, είναι πλέον έτοιμο να φιλοξενήσει τους μαθητές από τη νέα σχολική χρονιά.
Όπως ενημέρωσε ο αντιδήμαρχος Παιδεία Γιώργος Σοφιανίδης, τη Δευτέρα θα ξεκινήσει η μετακόμιση των σχολείων, όπου θα ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι, έτσι ώστε στις 12 Σεπτεμβρίου να είναι έτοιμο για να χτυπήσει το πρώτο κουδούνι. Λίγο καιρό μετά, θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια. 
«Είναι μεγάλη χαρά για τη δημοτική αρχή να παραδίδει ένα τέτοιο έργο στη νεολαίο και ευχόμαστε να αποτελέσει μήτρα για να βγουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες στην κοινωνία, αλλά μέσο πηγής περίσσιας ενέργειας για να ασκήσουν οι καθηγητές το λειτούργημά τους», ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης.
«Χαιρόμαστε για το καινούριο σχολείο, τώρα αρχίζει η διαδικασία για τον καθαρισμό των χώρων. Ζώντας στο σχολείο και πάνω στη χρήση θα εντοπιστούν και οι τυχόν ατέλειες οι οποίες θα διορθωθούν», ανέφερε η κ. Μαυρίδου. 
Δείτε φωτογραφίες από το καινούριο σχολείο:

























ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ