Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εύη Ιωαννίδου: «Εξαιρετικό ταλέντο ο Κενάν Μπαργκάν»

Στις εξέδρες του δημοτικού σταδίου της Βέροιας για τον αγώνα της τοπικής ομάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ο φωτογραφικός φακός του «Βεροιώτη» συνέλαβε την γνωστή επιχειρηματία της πόλης μας κυρία Εύη Ιωαννίδου. Η ίδια, ιδιαίτερα χαρούμενη για το τελικό αποτέλεσμα, έδωσε τα θερμά της συγχαρητήρια στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές για την πολύ καλή
απόδοση και τη νίκη, που τους φέρνει ακόμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της παραμονής. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις της μελαχρινής καλλονής:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που η Βέροια νίκησε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν δύναμη και πάθος και κατάφεραν να κερδίσουν ένα πολύ δύσκολο ματς. Θεωρώ πως αυτή η νίκη, μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στον στόχο της παραμονής και είμαι σίγουρη πως και στο μέλλον τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα. Θα ήθελα να αναφερθώ στον Κενάν Μπαργκαν, όσον αφορά τον τραυματισμό που είχε στο πρώτο ημίχρονο και να του ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη και γρήγορη ανάρρωση. Όσο έπαιζε ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του αγώνα και δυστυχώς μια άτυχη στιγμή τον άφησε εκτός. Είμαι σίγουρη πως θα επανέλθει ακόμα δριμύτερος στους αγωνιστικούς χώρους, γιατί έχει ένα εξαιρετικό ταλέντο και είναι πολύ καλός χαρακτήρας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ