Quantcast

http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Ντύθηκε στα «λευκά» το Σέλι (ΦΩΤΟ)

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΙΟΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ
Μπορεί στην πόλη μας αυτήν την στιγμή, η θερμοκρασία να αγγίζει τους πέντε βαθμούς Κελσίου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και στα ορεινά του δήμου Βέροιας ισχύει ακριβώς το ίδιο. Αυτήν την στιγμή, όπως μας ενημερώνουν κάτοικοι στο Σέλι, το χιόνι έκανε την πρώτη του επίσκεψη για την φετινή χρονιά. Όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία, το έχει στρώσει στις σκεπές των σπιτιών και περιμετρικά των δρόμων. 
Βέβαια, οι σκέψεις πάνε κατευθείαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο, που για άλλη μια χρονιά δεν έχει οριστεί εγκαίρως διοίκηση και κανείς δεν ξέρει εάν και πότε θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει...
Και τονίζουμε το «εάν» γιατί τα τελευταία νέα από την Αθήνα αναφέρουν ότι παίζει και το σενάριο η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να βάλει ταφόπλακα στο πρώτο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας. 

Το ακούν οι πολιτικοί μας;;;

Πάντως. για όσους οδηγούς επισκέπτονται τις συγκεκριμένες περιοχές, καλό θα είναι να έχουν αυξημένη προσοχή και να έχουν μαζί τους τις αντιολισθητικές αλυσίδες, καθώς αρκετά σημεία του οδικού δικτύου, κρύβουν πολλές παγίδες και κινδύνους!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ