picasion.com
picasion.com
http://picasion.com/

Οι εγγραφές συνεχίζονται στη Σχολή Παναθηναϊκού Ημαθίας

Ελάτε δοκιμαστικά στο Δημοτικό Στάδιο Σταυρού Ημαθίας για δυο εβδομάδες να προπονηθούμε μαζί
Το Δίκτυο των Ποδοσφαιρικών Σχολών της ΠΑΕ Παναθηναϊκού υπό την εταιρεία SPORTteam μπαίνει σε μία νέα εποχή. Οι Σχολές και οι Ακαδημίες που θα βρίσκονται σε αυτό έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια. Στόχος μας είναι η πράσινη οικογένεια να μεγαλώνει διαρκώς και να αποκτά νέα μέλη σε όλη την Ελλάδα.

Η νέα μας σχολή στην Βέροια έρχεται να προστεθεί στο Δίκτυο μας και την καλωσορίζουμε! Η συνεργασία μας με την Ακαδημία του Α.Ο.Α Θύελλα Σταυρού και η ένταξή της στο Δίκτυο Ποδοσφαιρικών Σχολών της ΠΑΕ Παναθηναϊκού PSS δείχνουν ξεκάθαρα, ότι στόχος είναι να βρεθούμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

«Η ένταξή μας στο Δίκτυο της ΠΑΕ Παναθηναϊκού Soccer Schools ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών για όλους μας. Η Σχολή μας θέλει να δώσει στα παιδιά αθλητές μας, την δυνατότητα να προπονηθούν με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και να μπορέσουν να γίνουν μέλη της μεγάλης πράσινης οικογένειας. Είμαστε σίγουροι, ότι με τη βοήθεια του Δικτύου και των ανθρώπων της SPORTteam θα ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις των αθλητών μας και των γονέων τους

Αποτελεί στόχο για μας να βρεθούμε κοντά σε ακαδημίες και συλλόγους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας. Ευχόμαστε ολόψυχα μία δημιουργική, και γεμάτη ποδόσφαιρο χρονιά. Καλή μας αρχή!»

Υπεύθυνοι Σχολής

Χαράλαμπος Κανδυλίδης 
Αθανάσιος Γιαγλής

Στοιχεία Σχολής:

Διεύθυνση: Δημοτικό Στάδιο Σταυρού Ημαθίας
τηλ.: 697 270 5158 Γιαγλής Αθανάσιος
τηλ.: 697 474 1847 Κανδυλίδης Χαράλαμπος

Facebook: Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ