Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βούλιαξε» το Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου - Ήλιος με χιόνια και φαγητό στην Κουμαριά!

Πάνω από 2.000 επισκέπτες 
Εποχές από το ένδοξο παρελθόν, τότε που τα βουνά της Ημαθίας έσφυζαν από ζωή, θύμισαν οι γιορτές των Χριστουγέννων στο ορεινό Βέρμιο. Πάνω από 2.000 πολίτες επισκέφθηκαν την περιοχή και χρησιμοποίησαν τον εναέριο αναβατήρα, προκειμένου να φτάσουν ώς το 
Αρσούμπασι. Γονείς, παιδιά, μεσήλικες, λάτρεις των χειμερινών σπορ, ορειβάτες και σκιέρς, βρέθηκαν στο Χιονοδρομικό και απόλαυσαν μοναδικές στιγμές, απολαμβάνοντας ταυτόχρονια τον ήλιο με το χιόνι. 

Το βουνό είχε καλυφθεί με το χιόνι των προηγούμενων ημερών, με τους υπεύθυνους να περιμένουν με ανυπομονησία τη νέα χιονόπτωση που θα γεμίσει τις πίστες με μεγαλύτερη ποσότητα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως ταβέρνες και καφετέριες (ειδικά στην Κουμαριά), κατακλύστηκαν από εκατοντάδες πελάτες που ήθελαν να δοκιμάσουν τοπικές γεύσεις και πεντανόστιμα καπνιστά κρέατα.

Δείτε φωτογραφίες από το πανέμορφο Χιονοδρομικό, όπως τις ανέβασε ο Γιώργος Φαρσαρώτος στο facebook:













5 σχόλια:

  1. Τον κόσμο στο Σέλι δεν ξέρω που είδατε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχες φωτογραφίες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και Σάββατο και Κυριακή, ειχε κόσμο. Θα ηθελα όμως να επανέλθω σε μια παλαιότερη αναφορά μου. Το επίπεδο των χιονοδρομικών στην χώρα μας, ειναι κάτω της παιδικής χαράς σε άλλα ανάλογα σε άλλα κράτη. Σε όλα τα επίπεδα. Σε ποσότητα και ποιότητα υποδομών και υπηρεσιών. Σε σήμανση, σε ασφάλεια, σε εστίαση κλπ. Ειναι ανάλογα τα ποσά, με το Διοικητικό και πολιτικό επίπεδό μας. Και με την ευκαιρία, θέλω να ξεχωρίσω εναν Κυβερνητικό σήμερα. Τον Πιερακάκη. Εκανε τόση δουλειά σε ελάχιστο χρόνο, όση δεν εκανε άλλος σε δεκαετίες. Απλά και μόνον, κάνει αυτά που ξέρει καλά. Τόσο απλά. Οχι σαν πλήθος πικραμένων που μαζεύουν ψήφους και τους κάνουν στο τέλος γιαχνί.
    Ευχές για υγεία σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το POS γιατί δε λειτουργούσε και , δικσιολογημένα , εξοργίζονταν οι επισκέπτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα σου απάντησε ο ΤΣΕ παραπάνω. Ειμαστε σαράντα χιλιόμετρα πίσω απο τον ήλιο ακόμη. Και δεν ντρέπεται κανένας τους. Ανοιξε , λεει, το χιονοδρομικό. Δηλαδή τι; Σηκώθηκαν οι μπάρες; Και τα περίπτερα, εχουν POS. Ολόκληρο χιονοδρομικό, οχι. Αντε ρε κάντε στην πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ