Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σοβαρό τροχαίο στην Ημαθία: Σύγκρουση τρακτέρ με μηχανάκι

Ένας τραυματίας στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 στην Αλεξάνδρεια. Συγκρούστηκαν μηχανάκι με τρακτέρ στη Μ. Αλεξάνδρου (δημοτική αγορά). Από την δυνατή σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός από το δίκυκλο και χρειάστηκε επέμβαση της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί κάτω από το τρακτέρ. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Βέροιας. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το alexandreia-gidas.gr:









2 σχόλια:

  1. Δυστυχώς, χωρίς να ξέρω ποιος έφταιξε και μακάρι οι άνθρωποι να είναι υγιείς, τα δίκυκλα στη Βέροια κάνουν προσπεράσεις όπου πολλές φορές είναι άκρως επικίνδυνες. Ταχυμεταφορεας στη Βέροια, από προσωπική πείρα πολλές φορές, τρέχει σαν "τρελός" και προσπερνά τα αυτοκίνητα με πολύ άγαρμπο τρόπο. Παρακαλώ, όσο ταχύτατες και αν είναι οι μεταφορές σας καλύτερα να φτάσουν στον προορισμό τους 2 λεπτά αργότερα παρά ποτέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ