Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άγριος ξυλοδαρμός σεκιουριτά στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας

Τι αναφέρει το Σωματείο Εργαζομένων
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από συνοδούς ασθενή, έπεσε τα ξημερώματα της Τετάρτης 18 Αυγούστου ο υπάλληλος security στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας. Ο υπάλληλος υπέστη σοβαρές σωματικές βλάβες, με αποτέλεσμα την διακομιδή του στο Νοσοκομείο Βέροιας για περαιτέρω νοσηλεία. Από το μένος των δραστών δεν γλίτωσαν ούτε ο εφημερεύων ιατρός και η νοσηλεύτρια της βάρδιας, ωστόσο δεν τραυματίστηκαν, παρά συνέχισαν να εκτελούν τα καθήκοντά τους, περιθάλπτοντας τον ασθενή. Όλα τα παραπάνω περιγράφουν και στην ανακοίνωσή του το Σωματείο εργαζομένων του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας, Δυτικής Θεσσαλονίκης, Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας, που καταδικάζουν το συμβάν ενώ ζητούν να εξασφαλιστούν συνθήκες ασφαλείας και προστασίας των εργαζομένων στις μονάδες υγείας.

Η ανακοίνωση του Σωματείου:

Καταδικάζουμε απερίφραστα τον ξυλοδαρμό που υπέστη εργαζόμενος της εταιρίας security κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 18ης Αυγούστου, από συνοδούς ασθενή. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την άμεση μεταφορά του στο Γ. Ν. Βέροιας με σοβαρές σωματικές βλάβες.

Στο εν λόγω επεισόδιο, κινδύνευσε ο εφημερεύων ιατρός και η νυχτερινή νοσηλεύτρια που με αυταπάρνηση κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να διαχειριστούν το μένος των επιτιθέμενων και ταυτόχρονα να συνεχίσουν να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

Το προσωπικό του Κέντρου Υγείας παρέχει υπηρεσίες υγείας και ψυχικής υγείας προληπτικού χαρακτήρα, αλλά και αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών. Επιπροσθέτως, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των συνθηκών που επέβαλε η πανδημία, ενώ ταυτόχρονα διενεργεί πλήθος εμβολιασμών(30.000 έως σήμερα) για την αντιμετώπιση του Covid – 19, με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Ζητάμε την εξασφάλιση των συνθηκών ασφάλειας και προστασίας των εργαζομένων, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όποιον τις έχει ανάγκη.


8 σχόλια:

  1. Ημεδαποί φαντάζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ασύδοτοι ... ευάλωτοι.
    Και αν πεις καλιά κουβέντα εισαι ρατσιστής.
    Καλά να πάθουμε. Μοιραίοι, ξεδοντιασμένοι θεατές της καταδίκης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ήταν ημεδαποί, Σίγουρα Ινδιάνοι ήταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρομα.
    Η αστυνομία τι έκανε μέχρι τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To ekanan gaida to antropo. Krima. I astinomia aigura tha boithuse and den ixame koronoio. Krima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί δεν λέτε πως ήταν γύφτοι ?
    Η γάγγραινα της κοινωνίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είδες; Δε λένε. Τέτοιχοι είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ