Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πυρκαγιά ξέσπασε στα όρια Ημαθίας - Κοζάνης

Στη Ζωοδόχο Πηγή - Επί ποδός Πυροσβέστες από Βέροια και Κοζάνη
Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης 3 Αυγούστου 2021 σε έκταση στα όρια των νομών Ημαθίας και Κοζάνης. Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά καίει χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής, κοντά στις ανεμογεννήτριες, με τον καπνό να είναι ορατός από μεγάλη απόσταση και από σημεία στη Βέροια. Σύμφωνα με την ενημέρωση του veriotis.gr από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Βέροιας και Κοζάνης, μέχρι και πριν μια ώρα περίπου είχαν καεί περισσότερα από 50 στρέμματα, με την φωτιά να είναι ακόμα σε πλήρη εξέλιξη, χωρίς ωστόσο να απειλεί προς το παρόν οικισμούς και κτηνοτροφικές μονάδες. Στο σημείο επιχειρούν δύο οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης και δύο οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, με τους Πυροσβέστες να προσπαθούν να θέσουν την φωτιά υπό έλεγχο.

4 σχόλια:

  1. Με την ευκαιρία ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος ας κάνει έλεγχο τα οικόπεδα κυρίως τα παρατημένα και ιδίως στο Πανόραμα για να γλυτώσουμε τα χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου εσείς πετάτε όλα τα σκουπίδια και μπάζα σε όλα αυτά τα οικόπεδα !

      Διαγραφή
    2. Ποιοι ειμαστε εμείς και ποιοί ειστε εσείς; Να ξέρουμε ποιοι είστε δηλαδή , που εμεις σας χαλάμε τη μαγιονέζα.

      Διαγραφή
  2. Γράφω για οικόπεδα με διάφορα αγριόχορτα και θάμνους που είναι υποχρέωση των ιδιοκτητών για καθάρισμα ειδάλλως αναλαμβάνει ο δήμος και του χρεώνει τα κόστη στα δημοτικά τέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ