Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σημεία και τέρατα είδε ο Χαρδαλιάς στην Κοζάνη - Έδωσε στεγνά τα ονόματα μπαρ με κρούσματα!

Το πάρτι με τους 11 θετικούς

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την επίσκεψή του στην Κοζάνη, που έχει περάσει από χθες στο επίπεδο 4 Αυξημένου Κινδύνου στο Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας της Ελληνικής Κυβέρνησης, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020. Την ανησυχία του για την επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζουν η Κοζάνη, αλλά και πόλεις όπως η Καστοριά, η Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα, εξέφρασε ο υφυπουργός για θέματα Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς αμέσως μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας με τον Περιφερειάρχη, τους δημάρχους και τους εκπροσώπους φορέων της περιοχής. 

Μόνο ένα πάρτι που έγινε στην περιοχή Χρώμιο, έδωσε σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά, 11 θετικά κρούσματα κορονοϊού! Ένας γάμος αλλά και δύο κηδείες, είναι ανάμεσα στις εστίες διασποράς του ιού στην περιοχή... Σημαντικά στοιχεία για το πώς και γιατί η Κοζάνη έφτασε στην καραντίνα έδωσε, κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείριση Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Το πρώτο έχει να κάνει με τη διασπορά και κρούσματα σε τουλάχιστον τέσσερα καφέ-μπαρ της Κοζάνης, τα οποία μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε ονομαστικά! Το γεγονός προκάλεσε αίσθηση στους παρευρισκόμενους. Το δεύτερο είναι η αναφορά του σε πάρτι που έγινε στο Χρώμιο, με τη συμμετοχή 70 ατόμων, το οποίο, σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά, οδήγησε στην εμφάνιση 11 κρουσμάτων!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Kozanimedia, το πάρτι έγινε σε σπίτι, στο οποίο ο γιος του ιδιοκτήτη γιόρτασε τα γενέθλιά του, με τη συμμετοχή πολλών νέων και μαθητών.

Το τρίτο στοιχείο σύμφωνα με το Kozanimedia, έχει να κάνει με τη στενή, όπως είπε, σχέση της αύξησης των κρουσμάτων στην ΠΕ Κοζάνης με την προ εβδομάδων έξαρση στην Πέλλα (μέσω μετακινήσεων). Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε ότι “τελικά δεν την πλήρωσε η Πέλλα με την αύξηση των κρουσμάτων και την πλήρωσε η Κοζάνη”!

Το τέταρτο στοιχείο που ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει να κάνει με δυο κηδείες και ένα γάμο, που, όπως ανέφερε, ήταν από τις σημαντικές εστίες μετάδοσης και διασποράς του κορονοϊού στην ΠΕ Κοζάνης.

Μάλιστα, ο Νίκος Χαρδαλιάς, έκανε παρατήρηση σε παραγωγό λαϊκής στην Κοζάνη επειδή είχε… μάσκα στο πηγούνι!

Στις δηλώσεις του από την Κοζάνη, ο ίδιος έκανε έκκληση για τήρηση των μέτρων από τους πολίτες, λέγοντας ότι είναι «μια κρίσιμη κατάσταση… Πρέπει να εφαρμόσουμε με μεγάλη πειθαρχία τα μέτρα».


4 σχόλια:

  1. Από την άλλη, οι Κοζανίτες μπορεί να μην είδαν σημεία, είδαν όμως τέρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπομονη! Καποια μερα θα βγει το "Κουτι της Πανδωρας", με τον Μπαξεβανη..και θα μαθετε τι ειναι αυτος ο Κορωνοιο σας..αν δε σας τα χουν παρει ολα..μαζι και την TV..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Χαρδαλιας που κυκλοφορουσε στην Καρδιτσα χωρις μασκα και φιλουσε τα χερια των παπαδων; Ο Χαρδαλιας ειδε σημεια και τερατα και εκανε παρατηρησεις στον κοσμο; Ρε ουστ απο κει καραγκιοζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί ἔκανε τέτοιο μακρύ ταξίδι; Δέν φοβᾶται μήν διασπείρῃ ἰολογικό φορτίο; Καί κἄτι ἀκόμη: Ἔκανε τέστ τώρα πού πῆγε στήν δῆθεν μολυσμένη Κοζάνη ὀ ἀφωρισμένος; Ἢ οἱ κλεινοεκκλησιάκηδες - καραντινάκηδες δέν κολλᾶνε κοροϊδοϊό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ