Quantcast

http://picasion.com/

«Big Time» Βέροιας: Ο απόλυτος προορισμός ψυχαγωγίας για όλους!

Play time - Party time- Coffee time - Movie time - Game time - Prive αίθουσες
Το «Big Time» Βέροιας είναι εδώ ανανεωμένο, για να γίνει ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης για όλους! Το νέο κατάστημα στο κέντρο της Βέροιας θα σας ενθουσιάσει, τόσο με τους ανακαινισμένους και σύγχρονους χώρους του όσο και με τις αμέτρητες επιλογές ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους! Είσαι λάτρης των ταινιών; Θέλεις να τις απολαμβάνεις στον καναπέ σου ή σε prive αίθουσα με ασύγκριτη ποιότητα εικόνας και ήχου, συντροφιά με την παρέα ή το ταίρι σου; Είσαι αμετανόητος gamer και ψάχνεις όλες τις νέες κυκλοφορίες, αλλά και αξεσουάρ για να γίνει το παιχνίδι πιο απολαυστικό; Θέλεις να βρεθείς με τους φίλους σου για καραόκε, παιχνίδι ή χορό; Θέλεις να απολαύσεις τον καφέ ή το σνακ σου σε τέλειο σημείο; 

Ότι και αν επιλέγεις για την ψυχαγωγία σου, το «Big Time» Βέροιας είναι εδώ για να γίνει ο αγαπημένος σου προορισμός!




Το
PLAYROOM περιμένει τους μικρούς μας επισκέπτες να παίξουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια, όλες τις νέες κυκλοφορίες αλλά και τα κλασικά αγαπημένα!
(Δευτέρα με Παρασκευή 9:00 - 16:00 προσφορά 1€/ώρα!)


Οι
PRIVE χώροι θα σας κερδίσουν! Μικροί και μεγάλοι μπορούν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ταινία με φρέσκο pop corn μηχανής και nachos με λιωμένο τυρί!
(Δευτέρα με Παρασκευή 9:00 - 16:00 1,50€/άτομο)


Οι χώροι είναι διαθέσιμοι για συγκεντρώσεις και επαγγελματικές δραστηριότητες.
PARTYYY!! Δύο μεγάλοι χώροι, ειδικά διαμορφωμένοι για διασκέδαση, φιλοξενούν τα πάρτι σας! Διαδραστικά παιχνίδια, χορός και τραγούδι μέχρι τελικής πτώσης! Τα γενέθλια των μικρών μας φίλων θα τους μείνουν αξέχαστα! (υπάρχει επιλογή ανιματέρ).

Ειδικές τιμές για αθλητικούς συλλόγους και φροντιστήρια

*Κατά τη διάρκεια των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, οι συγκεντρώσεις περιορίζονται στα 9 άτομα και ακολουθούνται πάντα, όλοι οι κανόνες προστασίες, ενώ όλες οι αίθουσες απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση. 


Coffee time!
 Και με Happy Hour!
Το μπαλκόνι μας, στη γωνία της Ανοίξεως, είναι το τέλειο σημείο για καφεδάκι! Ροφήματα και top επιλογές σε σνακ και φαγητού για μικρούς και μεγάλους όλες τις ώρες, όπως pizza, hot-dog, βάφλα και παγωτό!
(Happy Hour: Δευτέρα με Παρασκευή 9:00 - 16:00 απολαμβάνετε τον καφέ σας στο κατάστημα, σε τιμή πακέτου!)


GAMING
- νέες κυκλοφορίες σε παιχνίδια και περιφερειακά! RAZER, JBL, Spartan και zero ground Σε μεγάλη ποικιλία και φοβερές τιμές!


MOVIE TIME!
Όλες οι νέες κυκλοφορίες, blockbuster και οσκαρικες, όλες εδώ σε φοβερά πακέτα ενοικίασης!

Big Time Βέροιας
Ανοίξεως 114, Βέροια
Τηλ. 2331025273

Like us on facebook: Big Time Βέροιας
Follow us on instagram: big_time_veria







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ