Quantcast

http://picasion.com/

«TULIP» espresso bar: Η μέγιστη δυνατή απόλαυση από ένα καφέ - καφεκοπτείο - Take away - Delivery κατάστημα

Delivery: 2331501102

Πόση απόλαυση καφέ μπορεί να περιέχει ένα φλιτζάνι; Η απάντηση βρίσκεται τόσο κοντά μας, στην πλατεία Ωρολογίου. Στο «TULIP» espresso bar, σε κάθε καφέ που μας προσφέρει μας συστήνει και μια νέα εμπειρία. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε γίνει αρκετά απαιτητικοί στο θέμα του καφέ και ο ουρανίσκος μας έχει εκπαιδευτεί σε εκλεκτές ποικιλίες. Τότε τι είναι αυτό που ξεχωρίζει το «TULIP»;

H Roasters Kolektiva, ο καφές που δουλεύει το «TULIP» espresso bar, απευθύνεται στους γνήσιους εκφραστές του Τρίτου Κύματος και επιδιώκει την παρουσίαση μοναδικών προφίλ καφέ που στοχεύουν στην επίτευξη της μέγιστης δυνατής απόλαυσης από ένα φλιτζάνι.


Οι baristi που ετοιμάζουν τον καφέ μας στο «TULIP» espresso bar είναι άνθρωποι με βαθιά γνώση και εμπειρία, ενώ στην προετοιμασία, όπως μας ανέφεραν για να καταφέρουν να δημιουργήσουν ένα άριστο προϊόν κάθε φορά, δίνεται η απαραίτητη προσοχή σε όλα τα στάδια. «Από την ποιότητα του νερού, την ποιότητα του καφέ, τα μηχανήματα (επεξεργασίας νερού,τη μηχανή espresso και τους μύλους του καφέ), την καθαριότητα των μηχανημάτων, ενώ καθημερινά προσφέρουμε έναν πολύ φρέσκο καφέ 15-20 ημερών». 


Στο «TULIP» espresso θα βρούμε ποικιλίες καφέ που μπορούν να καλύψουν όλο το κοινό της Βέροιας, προσφέροντας από ένα απλό blend Λατινικής Αμερικής μέχρι φρέσκους μονοποικιλιακούς καφέδες, από Βραζιλία, Κόστα Ρίκα, Γουατεμάλα, Κολομβία, Κένυα, Ρουάντα και Αιθιοπία. Μονοποικιλιακοί καφέδες 100% Arabica χαμηλής καφεΐνης από μεγάλα υψόμετρα με πλούσια γεύση και μακρά επιγευση. Επίσης διατίθεται φρέσκοκομμένος Ελληνικος καφές, espresso και φίλτρου για το σπίτι!

Τι... τύπος καφέ είστε;
Θέλετε γλυκόπιοτη γεύση; Επιλέξτε Βραζιλία. Θέλετε έντονη γεύση καφέ χωρίς πίκρα; Κόστα Ρίκα είναι ο καφές σας. Θέλετε μια πιο ήπια γεύση με συνδυασμό επιγευσης βοτάνων; Απόλαυσε μια ποικιλία Γουατεμάλας. Τέλος, επιλέγοντας ποικιλίες Ρουάντα, Κένυας και Αιθιοπίας απολαμβάνετε ένα λουλουδάτο προφίλ με σπάνια αρώματα. Και φυσικά η Κολομβία, με έντονη γεύση και πιπεράτα χαρακτηριστικά!

«TULIP» espresso bar
Πλατεία Ωρολογίου (Ρακτιβάν 5), Βέροια
Delivery: 2331501102
Ελάχιστη χρέωση εντός πόλης 3€
Like us on facebook: TULIP espresso bar
Follow us on instagram: tulip_espresso_bar


















4 σχόλια:

  1. όμορφος χώρος που αναδεικνύει την αίσθηση για ένα τέλειο καφέ Καλές δουλειές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με απλά λόγια....το καλύτερο καφέ στην πόλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί όταν αγαπάς αυτο που κάνεις φαίνεται! Η καλύτερη ποιότητα καφέ σε ολόκληρη την πόλη! Μπράβο σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σίγουρα ο καλύτερος καφές της πόλης!!
    Ο mr.Tulip είναι νίντζα, το προϊόν είναι το finest κατάνα και το αποτέλεσμα... κάνει πολύ θόρυβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ