Quantcast

http://picasion.com/

Μια Βεροιώτισσα στην θέση της διοικήτριας στο Νοσοκομείο της Κομοτηνής

Τα νέα της καθήκοντα ως Διοικήτρια του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής ανέλαβε προ ημερών η Βεροιώτισσα Μάγδα Γιαμουστάρη. Η πολύπειρη εκπαιδευτικός έπιασε επισήμως δουλειά την περασμένη Τετάρτη και στόχος της είναι η προώθηση και η εφαρμογή ενός μοντέλου
διοίκησης, με επίκεντρο τον ασθενή. Η ίδια σε σχετική δήλωσή της ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με την ορκωμοσία μου ενώπιον του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Τσαλικάκη Δ., αναλαμβάνω επίσημα τα καθήκοντα της Διοικήτριας του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής. Προτεραιότητές μου αποτελούν η προώθηση και η εφαρμογή ενός μοντέλου Διοίκησης με επίκεντρο τον ασθενή, η ορθολογική οικονομική διαχείριση του Νοσοκομείου και η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών νοσηλείας και θεραπείας των πασχόντων συνανθρώπων μας. 

Η στήριξη και το έμπρακτο ενδιαφέρον μου για όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας είναι δεδομένα. Ο θεσμικός διάλογος εντός και εκτός του Νοσοκομείου καθώς και η συνεργασία και οι ουσιαστικές παρεμβάσεις μου σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο για την αναβάθμιση της λειτουργίας του, αποτελούν δέσμευσή μου. Πιστεύω ότι απαίτηση των καιρών είναι να προσθέτουμε δυνάμεις για να πολλαπλασιάσουμε αποτελέσματα. Ευχαριστώ όλους όσοι συνοδεύουν το ξεκίνημά μου με ευχές, και θετική ενέργεια!».

7 σχόλια:

  1. Σκουπίδια. Καθαρά κομμάτικες επιλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι δουλειά έχει εκπαιδευτικός με τη διοίκηση μιας οποιασδήποτε επιχειρηματικής μονάδας. Ποιο πλάνο να σε οργανώσει, όταν δεν γνωρίζει από τους όρους, επένδυση, ποσοστό απόδοσης, χρηματοροή, απόσβεση, ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού.
    Στο μόνο που θα επιτύχει, θα είναι η υπακοή σ'αυτούς που τη διόρισαν.
    Γι'αυτό δεν θα πάμε ποτέ μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνώμη αλλά υπάρχουν τόσοι άλλοι σπουδαίοι επιστήμονες απόφοιτοι σχολών σχετικών με δημόσια διοίκηση, εκπαιδευτικός διορίστηκε ως διοικητής νοσοκομείου? Ελπίζω να μην ψάχνουν να την βρουν την περίοδο των διακοπών των σχολείων. Γιατί κακό πράγμα η συνήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και να πεις οτι δεν εχουμε νεα και σπουδαγμενα παιδια στο management ; Τα πανεπιστημια βγαζουν δεκαδες αρτια σπουδαγμενα στελεχη με εκπληκτικα μεταπτυχιακα, που μας τα παιρνουν στο εξωτερικο. Αν δεν γινοταν η κυρια διοικητης θα εφευγε ενα ικανο νεο πσιδι μας λιγοτερο. Το ιδιο και σε άλλες αναλογες θεσεις.
    Ποσο βλακες ειμαστε τελικα ; Και τους ψηφιζουμε ; Καλα να μας κανουν. Το αξιζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρέμετε Κομοτινιωτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι φιλολογίνες ούτε για τη διαχείριση της πολυκατοικίας δεν αξίζουν. Η διοίκηση επιχειρηματικού οργανισμού απαιτεί άτομα με απουσία θεωρίας, ιδεολογίας και φιλοσοφίας.
    Ο ανταγωνισμός, οι αριθμοί και τα στατιστικά ανήκουν στον κόσμο της σκληρής πραγματικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ