Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το κοτοπουλάδικο στο Μακροχώρι που τρέλανε τους καλοφαγάδες!

Γευστικό... παροξυσμό προκαλεί στον κόσμο το συγκεκριμένο ψητοπωλείο στο Μακροχώρι. Πρόκειται για την περιβόητη «Φίνα Κότα» που έχει κερδίσει την αγάπη όχι μόνο από της Βέροιας και γενικότερα της Ημαθίας, αλλά και των όμορων νομών. Επισκέπτες από Κοζάνη, Κατερίνη, Έδεσσα, Γιαννιτσά, Χαλκηδόνα, Κολινδρό, Αιγίνιο, Σκύδρα και άλλες περιοχές, καταφθάνουν στο Μακροχώρι για να δοκιμάσουν το πιο νόστιμο κοτόπουλο της Μακεδονίας.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας πάνε κι έρχονται στο Μακροχώρι, προκειμένου να δοκιμάσουν αυτήν την σπεσιαλιτέ που έχει δημιουργήσει ισχυρό brand name στην Κεντρική Μακεδονία.

Βγαλμένη από τα πιο φρέσκα υλικά και με μαεστρικό ψήσιμο, η «Φίνα Κότα» μας προσκαλεί για αποδράσεις με ατελείωτη απόλαυση!


Ναι, αυτή είναι η «Φίνα Κότα» η οποία στο μενού της έχει ακόμα και πλούσια γκάμα κρεατικών-θαλασσινών, ενώ κάθε Σάββατο-Κυριακή προσφέρεται Κοκορέτσι-Κεμπάμ να γλύφεις τα δάχτυλά σου!





Μακροχώρι - Αριστοτέλους 91

Τηλ.: 2331043222

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ