Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ψιψίκας+Νταρίλη: Μετά από 5 χρόνια ήρθαν στην Ελλάδα

Λέτε να έρθουν και Βέροια;
Η Γιάννα Νταρίλη, το κορίτσι που είχε τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό της χώρας τη δεκαετία του '90 με την παρουσία της στον Πρωινό Καφέ, μαζί με τον σύζυγό της, τον γνωστό Βεροιώτη επιχειρηματία Γιώργο Ψιψίκα ήρθαν και πάλι στην Ελλάδα. Η Γιάννα Νταρίλη, που είχαν

λατρέψει τα μέσα ενημέρωσης αλλά και οι τηλεθεατές εγκατέλειψε ξαφνικά τη χώρα μας και βρέθηκε στην Αμερική, τόπο καταγωγής της, γιατί όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της, της έλειπαν οι γονείς της. Στην Αμερική η γοητευτική γυναίκα είναι ιδιοκτήτρια του Ελληνόφωνου κανάλι New Greek TV, το οποίο προβάλλει την Ελλάδα. Ρεπορτάζ που αφορούν τον πολιτισμό, την θρησκεία, την οικογένεια, τα φαγητά αλλά και αποστολές στη χώρα μας αναδεικνύουν τις ομορφιές της Ελλάδας. 

Σε ένα break από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η Γιάννα Νταρίλη μαζί με τον Γιώργο Ψιψίκα βρέθηκαν, μετά από πέντε χρόνια, και πάλι στη χώρα μας. Το αγαπημένο ζευγάρι πραγματοποίησε σπάνια δημόσια εμφάνιση το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο Άλσος και παρακολούθησε την παράσταση «Το δικό μας σινεμά». Ο φωτογραφικός φακός, τους απαθανάτισε, ενώ γρίφος παραμένει μέχρι στιγμής για το αν και πότε θα έρθουν στη Βέροια.

Δείτε φωτογραφίες:








2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ