Quantcast

http://picasion.com/

Πανταχού παρούσα η Τροχαία Βέροιας

Και διαρκώς επαγρυπνούσα!
«Στο πόδι» βρίσκεται η Βέροια τον τελευταίο καιρό, λόγω των διαφόρων θρησκευτικών, πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, αθλητικών και πολιτικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται καθημερινά. Εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται μέσα στην
πόλη, σε πλατείες, γειτονιές και κεντρικούς δρόμους. Πίσω από την ασφαλή διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων, βρίσκεται το ανθρώπινο δυναμικό της Τροχαίας Βέροιας, άνδρες και γυναίκες που φροντίζουν καθημερινά για την οδική μας ασφάλεια, ενώ παράλληλα βρίσκονται δίπλα σε κάθε πολίτη ή επισκέπτη.

Το απόγευμα του Σαββάτου 29/6 ολοκληρώθηκαν και οι εκδηλώσεις των ΚΕ' Παυλείων που διοργανώνει η Μητρόπολη, με τη λιτανεία και τον πανηγυρικό υπαίθριο εσπερινό στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου. Πάντα διαθέσιμη, όποτε της ζητηθεί, η Τροχαία Βέροιας συνέβαλε στην ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, ολοκληρώνοντας την υπηρεσία με μια ομαδική φωτογραφία στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου και με τη λεζάντα «Η Τροχαία Βέροιας στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου στην Βέροια! 👮‍♀👮‍♂ Δίπλα στους πολίτες και επισκέπτες της περιοχής!».

1 σχόλιο:

  1. Γιατι δεν ειναι πανταχου παρων και οταν οι (ρομα)τρεχουν πανω κατω χωρις διπλωμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ