Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άστραψε και βρόντηξε ο Μούρτης: «Σταματήστε να γράφετε ότι σας κατέβει στο κεφάλι»

Σαφή θέση για την εισαγωγή των 1.500 ειδικών φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία πήρε ο Απόστολος Μούρτης. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού Ημαθίας Απόστολος Μούρτης με επίσημη επιστολή του προς τους συνδικαλιστές τόνισε τα εξής: «Τις προσεχείς ημέρες θα διεξαχθεί το γενικό
συμβούλιο του μεγαλύτερου συνδικαλιστικού φορέα έκφρασης των εν ενεργεία αστυνομικών της χώρας, της ομοσπονδίας μας (Π.Ο.ΑΣ.Υ)! Όσοι εξ ημών προλάβετε, πάρτε τις αποφάσεις των διοικητικών σας συμβουλίων για το πως θα τοποθετηθείτε στο Γ.Σ. Και σταματήστε να γράφετε ότι σας κατέβει στιγμιαία στο κεφάλι με το άνοιγμα της εφαρμογής Facebook, αναφορικά με την προκήρυξη εισαγωγής 1500 ειδικών φρουρών! Προσέλθετε με αντιπροσωπευτικές προτάσεις και αφήστε κατά μέρους τις προσωπικές σας απόψεις! Συνταχθείτε με την καταγγελία της ΠΟΑΣΥ ή αντιταχθείτε με αντιπροτάσεις και επιχειρήματα! Εάν δεν... αυτόματα κατατάσσεστε σε διαδικτυακούς πανελίστες! Οι αποφάσεις που θα παρθούν θα λάβουν την δίκη τους θέση στην ιστορία του συνδικαλιστικού κινήματος!!! Κατ' εμέ πρόκειται για μείζονος και ιστορικής σημασίας Γενικό Συμβούλιο στο οποίο θα φανεί ποιος και τι τελικά αντιπροσωπεύει!!! Προσωπικά θα ζητήσω να τεθεί προς ψηφοφορία η υπεράσπιση των θέσεων καταγγελίας της ομοσπονδίας για το θέμα αυτό η μη (υπέρ ή κατά)»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ