Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σκόραραν» στα social media για την άνοδο οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας

#veriafc_πρωταθλητές!
Μερικά από τα βασικά στελέχη της Βέροιας, στην πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ, έστειλαν τα μηνύματά τους για την επιτυχία με αναρτήσεις στα social media. Ο τερματοφύλακας Ανέστης Κοντογουλίδης, ο εξτρέμ Γιώργος Σκαθαρούδης, ο επιθετικός και πρώτος σκόρερ της Βέροιας με 15 γκολ Σάκης Κάνουλας και ο μέσος Πάρης Μπακάλης, ανέβασαν φωτογραφίες από στιγμές πανηγυρισμών στο γήπεδο και από τα μεθεόρτια, γράφοντας στα status τους μηνύματα νίκης. Αναλυτικά:

Ανέστης Κοντογουλίδης: «Η Βασίλισσα του βορρά επέστρεψε! Συγχαρητήρια σε όλους αλάνια μου! Πρωταθλητές 2018-19».



Γιώργος Σκαθαρούδης: «Συγχαρητήρια σε όλους.. πήραμε αυτό που αξιζαμε..#veriafc πρωταθλητές..». Τον Σκαθαρούδη συνεχάρη διαδικτυακά και ο παλιός προπονητής του στη Ζάκυνθο, Τζιανλούκα Κολονέλο. 






Σάκης Κάνουλας: «Γιατί το αξίζαμε ! Μια ομάδα μια οικογένεια! πρωταθλητές 2018-2019 #veroia». 





Πάρης Μπακάλης: «Πρωταθλητές 2018-2019 2ομιλος Γ εθνικής!!!! Η Βασίλισσα Του Βορρά επιστρέφει!!!». 



*Μετά την κατάκτηση του τίτλου, η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη περιμένει τον ορισμό του τελικού Κυπέλλου Ημαθίας, στο «σπίτι» της με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, μετά το Πάσχα, για να μπει το… κερασάκι στην «τούρτα», ως επιστέγασμα μιας πετυχημένης χρονιάς. Τραυματίες παραμένουν Βεργώνης και Λεφίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ