Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Έσκασε η βόμβα»: Ανακοίνωσε Υφαντίδου ο Τζιτζικώστας

Το όγδοο όνομα που έρχεται να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιό της Ημαθίας για τις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε σήμερα ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος, επέλεξε την Ημαθιώτισσα Πρωταθλήτρια Σοφία Υφαντίδου για να είναι
αυτή που θα καταλάβει την τελευταία κενή θέση στο ψηφοδέλτιο, επιβεβαιώνοντας έτσι το χθεσινό ρεπορτάζ του veriotis.gr. Την υποψηφιότητά της με την «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα, ανακοίνωσε η ίδια η Σοφία Υφαντίδου πριν από λίγη ώρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, συνοδευόμενη από μια φωτογραφία της με τον Περιφερειάρχη στο γραφείο του στη συμπρωτεύουσα και από ένα σχετικό κείμενο, όπου μεταξύ άλλων δηλώνει πως θα αγωνιστεί με κύριο στόχο τον Αθλητισμό της Βέροιας. Δείτε το κείμενο:

«Αγαπητοί μου φίλοι και συμπολίτες μου.

Χωρίς πολλές φανφάρες και λόγια ανακοινώνω και επίσημα την υποψηφιότητά μου στο πλευρό του Κυρίου Τζιτζικώστα ως περιφερειακή σύμβουλος, έπειτα από την τιμητική πρόταση του ιδίου.

Έχω πλήρης επίγνωση του χώρου που ξεκινάω να βαδίζω και δεν βλέπω οφθαλμαπάτες,ο αγώνας θα είναι άνισος λόγω απειρίας κυρίως,και είναι ένας χώρος που θέλει γερό στομάχι που να αντέχει,όχι τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που έχω μάθει, αλλά από τους ψιθύρους που ήδη ξεκίνησαν.

Αν και μαθημένη λοιπόν στους αγώνες εντός γηπέδων ο συγκεκριμένος είναι πρωτόγνωρος για εμένα .Παρ'όλα αυτά εγώ θα προσπαθήσω να τον αντιμετωπίσω σας και τους υπόλοιπους και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό παραμερίζοντας κάθε τι αρνητικό, και αυτή την φορά δεν θα είναι ένας αγώνας φορώντας το εθνόσημο της Πατρίδας μου, αλλά αγώνας για τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και κινούμε καθημερινά και ακόμα επιτρέψτε μου για ένα κομμάτι που είναι από τα αδύναμα σημεία του τόπου μου: Τον Αθλητισμό της Βέροιας.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και σας εγγυώμαι ότι υποψηφιότητα μου αυτή δεν θα αλλάξει ούτε τον χαρακτήρα μου,ούτε θα μου φιμώσει το στόμα.Δεν θα αγαπήσω και δεν θα αγαπηθώ ξαφνικά.

Επίσης ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη μας,που μου εμπιστεύτηκε την καρέκλα του για μερικά λεπτά».

4 σχόλια:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑΤΟΜΟ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ Η ΗΜΑΘΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ.ΩΣΤΩΣΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Κ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΟΝ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ. ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ ΑΣ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΣΤΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελεος πια....καλη χρυση αλλα οχι κ πολιτικος...οι αγγλοι λενε ενας για εμας και οχι ενας απο εμας

      Διαγραφή
  2. Ένας ένας ανεβαίνει στο καράβι....προσέχετε τα μποφόρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέτοιοι είμαστε τέτοια μας κάνουν. Στην Ελλάδα δυστυχώς ακόμα μετράει ποιος είσαι και όχι τι είσαι. Καλά μας κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ