Quantcast

http://picasion.com/

Μετά τη «Σοφία», ο «Τηλέμαχος»: Τι θα συμβεί στην Ημαθία;

Δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια - Πολύ κρύο, αλλά όχι χιόνι
Μπορεί η κακοκαιρία «Σοφία» να μας αποχαιρετά δειλά - δειλά δημιουργώντας ωστόσο αρκετά προβλήματα σχεδόν σε ολόκληρη τη Βέροια, αλλά έρχεται νέο κύμα με το όνομα «Τηλέμαχος». Το σύνολο της Ημαθίας ντύθηκε αυτές τις ημέρες στα λευκά, ωστόσο η «Σοφία» βρίσκεται πλέον σε υποχώρηση. Παρόλα αυτά, η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά ψυχρών αέριων μαζών με αποτέλεσμα τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και τα τοπικά φαινόμενα την Κυριακή 06/01, αλλά και την έλευση του νέου κύματος κακοκαιρίας «Τηλέμαχος», από τη Δευτέρα. 

Αναμένονται βροχές ή χιονόνερο, με τις χιονοπτώσεις να κάνουν την εμφάνισή τους σε περιοχές του Βερμίου. Θα πρέπει να επισημανθεί, ότι το νέο κύμα κακοκαιρίας δεν θα έχει τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Σοφία», και επίσης τα φαινόμενα δεν θα είναι γενικευμένα. Οι θερμοκρασίες στη Βέροια θα είναι πολύ χαμηλές (σε αρκετές περιπτώσεις ακόμα και κάτω από το μηδέν), με τον υδράργυρο να χτυπάει limit down στο Σέλι, στους -21 βαθμούς Κελσίου!!!

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΡΕ ΒΕΡΟΙΩΤΗ;;;; ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ... ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ