Quantcast

http://picasion.com/

«Σιούτης» Γούνα - Δέρμα: Εκπτώσεις από 20% έως 50% σε όλα τα είδη!

Γούνα και Δέρμα. Το απόλυτο ρούχο για το χειμώνα, που χαρίζει ζεστασιά προσδίδοντας παράλληλα διαχρονικό στυλ και φινέτσα. Από το 1978 το κατάστημα «Σιούτης» αποτελεί εγγύηση στα Γουναρικά και τα Δερμάτινα Είδη, προσφέροντας ό,τι καλύτερο σε ποιότητα και σχέδια, πάντα με στόχο την
καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Τα προϊόντα, του καταστήματος «Σιούτης», είναι κυρίως εισαγωγής, με κυριότερη χώρα προέλευσης την Ιταλία (Tziveli, Rossi, Olivieri, Gimos, Gitor, Delan, Langellotti, CR, Phoenix κλπ) αλλά και άλλες χώρες όπως η Γαλλία (Intuition από το Παρίσι Guy Laroche), Γερμανία (Bugatti, Trapper) Δανία, Ισπανία αλλά και εγχώριες ελληνικές εταιρίες.
Ανακαλύψτε στο κατάστημα «Σιούτης» τη γυναικεία και ανδρική κολεξιόν για τον Χειμώνα 2018 - 2019. Μοναδικά κομμάτια, μοδάτες και κλασσικές επιλογές σε κλασσικά και μοντέρνα, σε γυναικεία και ανδρικά παλτό, μπουφάν, τσάντες και αξεσουάρ, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Και για όλη την περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων, αποκτήστε τα  με έκπτωση από 20% έως και 50%, που ισχύει σε όλα τα είδη!

Δείτε παρακάτω ένα μέρος από την απίστευτα μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα και που θα καλύψει κάθε γούστο, περίσταση και μπάτζετ. Επισκεφθείτε τα καταστήματά μας για να δείτε ακόμα περισσότερα σχέδια!

Καταστήματα «ΣΙΟΥΤΗΣ» θα βρείτε:
1. Κεντρικό Κατάστημα: Εδέσσης 6, Βέροια
τηλ. 23310 28830
2. Κατάστημα: Παραλία Κατερίνης
2. Εργαστήριο: Σιάτιστα
Βρείτε μας και στο facebook ΕΔΩ


ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ


Γουναρικά είδη υψηλής ποιότητας σε όλα τα είδη γούνας όπως βιζόν, Blackglama, Lynx, Chinchilla, Sable, Αστραγκάν, Swakara, Αλεπού, Lapin κλπ.











































Τσάντες και αξεσουάρ















Όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εξυπηρέτηση και μετά την πώληση (After Sales Service) που περιλαμβάνει: μεταποίηση, διορθώματα, βαφή, καθάρισμα κλπ.

ΑΝΔΡΙΚΑ















































ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Επισκεφθείτε τα καταστήματα «ΣΙΟΥΤΗΣ» και δείτε από κοντά την μεγάλη ποικιλία από σχέδια και χρώματα.

Καταστήματα «ΣΙΟΥΤΗΣ» θα βρείτε:
1. Κεντρικό Κατάστημα: Εδέσσης 6, Βέροια - τηλ. 23310 28830
2. Κατάστημα: Παραλία Κατερίνης
2. Εργαστήριο: Σιάτιστα
Βρείτε μας και στο facebook ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ