Quantcast

http://picasion.com/

Αραχωβίτης: Δεν είμαστε σε μέρες που ξεφούσκωναν τα λάστιχα των αγροτών

O υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ και στους Θάνο Σιαφάκα και Γιώργο Νερούτσο δήλωσε: «Δεν είμαστε σε μέρες που ξεφούσκωναν τα λάστιχα των αγροτών, όλα τα ζητήματα λύνονται με διάλογο,
απευθύνω πρόσκληση για άμεση συνάντηση με τους αγρότες, η πόρτα μου είναι ανοιχτή». Ο κ. Αραχωβίτης επεσήμανε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να δημιουργηθεί κοινωνικός αυτοματισμός ενώ σχετικά με τα αιτήματα των αγροτών, εξήγησε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η εξόφληση των αγροτικών προϊόντων να γίνεται σε 30 μέρες.
Σχετικά με το αίτημα της μείωσης της τιμής του πετρελαίου αλλά και του αγροτικού ρεύματος διευκρίνισε ότι όλα αυτά βρίσκονται στο τραπέζι και ο διάλογος είναι συνεχής. Αναφορικά με το αίτημα των αγροτών για τη μη μείωση του αφορολόγητου, είπε ότι θα υιοθετηθεί το μοντέλο που υιοθετήθηκε και με τις συντάξεις και τη μη περικοπή τους και όπως είπε χαρακτηριστικά ξηλώνονται ένα ένα τα μνημονιακά μέτρα.

3 σχόλια:

  1. Είμαστε χειρότερα,νοσταλγούμε εκείνες τις ημέρες.Γελουσαμε που ξεφουσκωναν τα λάστιχα τώρα βλέπουμε φουσκωμένα λάστιχα και ξεφουσκωτα τα όνειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ιδιο ξεφουσκωτες και οι... τσεπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου έχουν οξυνθεί το τελευταίο διάστημα και ειδικά στην περιοχή μας μετά το εμπάργκο.Χρειάζεται ένας ειλικρινής και ακομμάτιστος διάλογος από όλους τους φορείς , χωρίς στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις.Η κυβέρνηση και οποιαδήποτε μελλοντική κυβέρνηση, πρέπει να σκύψει με περισσότερο ενδιαφέρον πάνω στη μείωση του κόστους παραγωγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ