Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η καταγγελία Δάσκαλου «έφερε» τους οικονομικούς εισαγγελείς στον δήμο Βέροιας

Το δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο, μπαίνουν στο δήμο Βέροιας και στο Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, οικονομικοί εισαγγελείς για να ψάξουν τα οικονομικά τους, σχολίασε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, έπειτα από σχετικά ερωτήματα από τους Αντώνη Μαρκούλη και Γιώργο Γουλτίδη. Θυμίζουμε, πως
σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιώργου Παππού που δημοσιεύτηκε στο iefimerida, ο δήμος Βέροιας και το ΧΚ Σελίου έχουν μπει στο στόχαστρο των οικονομικών εισαγγελέων, καθώς μαζί με 11 ακόμη δήμους από τους 325 και 28 συνολικά φορείς, βρίσκονται στη λίστα ελέγχου κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας. 

Βοργιαζίδης: Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας - Η καταγγελία Δάσκαλου «έφερε» τους οικονομικούς εισαγγελείς στο δήμο Βέροιας
Μετά τις ερωτήσεις από τους δημοτικούς συμβούλους της Αντιπολίτευσης, τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Βέροιας, ο οποίος εμφανίστηκε καθησυχαστικός, όσον αφορά τον έλεγχο στα οικονομικά του δήμου. «Μόλις ενημερώθηκα για το δημοσίευμα, προσπάθησα να βρω την επίτροπο. Κατάφερα να επικοινωνήσω μαζί της το Σάββατο το πρωί και με παρέπεμψε στον κ. Μαρκογιαννάκη που είχε έρθει σε προηγούμενο διάστημα με μια αρμόδια υπάλληλο και ζήτησαν στοιχεία για την καταγγελία του Δημήτρη Δάσκαλου που αφορούσε το Σέλι - Άνω Σέλι και το μεγάλο κενό στο ποσό της οριστικής παραλαβής. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια ετεροχρονισμένη καταγγελία. Αρχικά, πήραν στα χέρια τους τα παραστατικά και θεωρώ ότι όλα μπήκαν στην θέση τους και δεν θα υπάρξει θέμα ξανά» κατέληξε ο Κώστας Βοργιαζίδης.

1 σχόλιο:

  1. Τους χορεύει ακόμη ο κύριος αν και καταδικάστηκε και κανείς δεν του λέει τίποτα και παραμένει και Διευθυντής. Κάπου πατάει και προεκλογικά δεν τον πειράζει κανένας, αυτό είναι καλά κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ