Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Live και σούβλες; Χαμός θα γίνει πάλι το Σαββατοκύριακο στο «Παλιό Ποδήλατο»

Το Σαββατοκύριακο επιτέλους έφτασε και στη Ραχιά αρχίζουν τα γλέντια. Έχουμε και λέμε. Σάββατο βράδυ στο «Παλιό Ποδήλατο» γίνεται χαμός με live και σούβλες. Ο Βασίλης Γκουτζιλίκας στο τραγούδι, ο Γιώργος Γκουτζιλίκας στο κλαρίνο, ο Αντώνης Στογιαννόπουλος στο μπουζούκι, ο Νίκος Παπανικολάου στην κιθάρα και το τραγούδι και ο Νικόλας Αλαΐτσης στα πλήκτρα, είναι κάθε Σάββατο βράδυ έτοιμοι για λαϊκό, έντεχνο, παραδοσιακό, δημοτικό πρόγραμμα και παραγγελιές για όλα τα γούστα. Και η σούβλα να ψήνει κεμπάπ και πανσέτες!

Κυριακή μεσημέρι, το γλέντι συνεχίζεται μόνο στο τραπέζι, με κεμπάπ, πανσέτα και κοκορέτσι... όλα στη σούβλα και τον Σεφ να «ζωγραφίζει», με αρνάκι λεμονάτο με μανιτάρια και κότσια στο φούρνο.

Πάρτε την παρέα σας και ελάτε! Λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από τη Βέροια, σε έναν ζεστό χώρο από πέτρα και ξύλο, που φημίζεται για το καλό και οικονομικό φαγητό.

Τηλ. επικοινωνίας και κρατήσεων: 6975634866











Πανσέτα σούβλας

Αρνάκι λεμονάτο με μανιτάρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ