Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ολιστική θεραπεία: Τί είναι και πώς επιτυγχάνεται;

Η KYKLOS ενημερώνει
Στηριζόμενοι στις αρχές της ολιστικής ιατρικής, οι επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ομορφιάς ανέπτυξαν τη φιλοσοφία της ολιστικής περιποίησης. Σύμφωνα με αυτήν, η ομορφιά είναι αποτέλεσμα όχι μόνο καλλωπισμού αλλά και βαθειάς

ψυχοσωματικικής φροντίδας. Ζώντας σε μία εποχή που το φαίνεσθαι αποτελεί αυτοσκοπό, έχουμε εναποθέσει όλη μας την ενέργεια στον καλλωπισμό του σώματος παραμερίζοντας τη φροντίδα του ψυχικού μας κόσμου. Η σχέση του σώματος και της ψυχής όμως είναι άρρηκτα συνδεδεμένη. Ο εσωτερικός μας κόσμος και οι εκάστοτε ψυχικές διαθέσεις μας αντανακλώνται άμεσα στο πρόσωπο, στις κινήσεις και στην εμφάνιση μας εν γένει.

Για να επιτύχουμε λοιπόν την ολιστική περιποίηση και κατ' επέκταση να νιώσουμε και να γίνουμε πραγματικά όμορφες πρέπει να εντάξουμε στη ζωή μας τις παρακάτω πρακτικές:

1. Ψυχική ηρεμία

Στην εποχή μας λόγω των αυξημένων στρεσογόνων καταστάσεων που καλούμαστε να αντιμετωπίζουμε καθημερινά, έχουν αναπτυχθεί σημαντικά πρακτικές που βοηθούν στην εσωτερική μας ηρεμία. Εφαρμόζοντας καθημερινά κάποιες τεχνικές χαλάρωσης, κάνοντας διαλογισμό ή ψυχοθεραπεία μπορούμε να καταπολεμήσουμε το στρες και να αναζωογονήσουμε το δέρμα μας.

2. Διατροφή

Πίνοντας πολύ νερό και καταναλώνοντας τροφές πλούσιες σε βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και Ω λιπαρά οξέα προσφέρουμε εξαιρετικά οφέλη σε σώμα και πνεύμα. Οι σωστές τροφές όπως τα φρούτα, τα λαχανικά και τα ψάρια ενισχύουν τόσο τη ψυχική μας υγεία όσο και την ομορφιά και λάμψη της επιδερμίδας μας.

3. Άσκηση

Η καθημερινή άσκηση εκτός από τα εμφανή αποτελέσματα που προσφέρει στο σώμα βοηθά σημαντικά και στην εκτόνωση του άγχους αλλά και στη μικροκυκλοφορία του αίματος μας.

4. Καλλυντική περιποίηση

Φροντίζουμε το σώμα και το δέρμα μας επιλέγοντας φυσικά καλλυντικά υψηλής ποιότητας και αποφεύγοντας τα συνθετικά που διαθέτουν σωρεία χημικών στοιχείων. Καθαρίζουμε κάθε μέρα το δέρμα μας αφαιρώντας τους ρύπους της ατμόσφαιρας και το μακιγιάζ και στη συνέχεια εφαρμόζουμε τα προϊόντα περιποίησης της επιλογής μας.

Από τα παραπάνω γίνεται εύκολα κατανοητό πως με τις σωστές επιλογές μπορούμε να επιτύχουμε την καλύτερη και πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού μας καθώς όπως πολύ εύστοχα είπε και ο Θερβάντες:

"Η υγεία και η χαρά κάνουν την ομορφιά."

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το: www.kykloscosmetics.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ