Quantcast

http://picasion.com/

O Κούβελας, ο Μπουτάρης και το σχόλιο της Χαρούλας

Επικριτικός ήταν ο αντιδήμαρχος Βέροιας Γιώργος Σοφιανίδης, για το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του υιού Κούβελα στη Θεσσαλονίκη, χαρακτηρίζοντας τον πρώην δήμαρχο της συμπρωτεύουσας ως «φάντασμα του παρελθόντος». Με αφορμή αυτή την ανάρτηση, πήρε...
πάσα η πρώην δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, σχολιάζοντας την απόφαση Μπουτάρη να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να θέσει τον εαυτό του εκτός κούρσας για την διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης. «Θα τον ψάχνουν τον Μπουτάρη» τόνισε χαρακτηριστικά η Χαρούλα και συνέχισε: «Θα τον ψάξουν -αφού τον ξέσκισαν- που άνοιξε τις πόρτες της Θεσσαλονίκης στα πέρατα της γης... Αλλά ευτυχώς γι' αυτόν έφυγε όρθιος! Και φυσικά έκανε λάθη. Και πρώτο λάθος ότι έλεγε φωναχτά τις απόψεις του ενώ άλλοι λένε ό,τι... δεν πιστεύουν κι επιβιώνουν μια ζωή. Έζησα το πώς του έβγαζαν το καπέλο στο εξωτερικό σημαντικότατοι άνθρωποι γι αυτό τα γράφω αυτά». 


2 σχόλια:

  1. Χαρούλα μου το ότι "άνοιξε τις πόρτες της Θεσσαλονίκης στα πέρατα της γης..." και την έκανε από φτωχομάνα την ακριβότερη πόλη της Ελλάδας δεν είναι και το καλύτερο (δες ενοίκια κ.λ.π. δεν ζεις εκεί και δεν ξέρεις..), το ότι την έκανε την πιο βρώμικη πόλη στην Ελλάδα το ξέρεις; Με το να ανοίξει τις πόρτες στους Τούρκους τουρίστες, στους ομοφυλόφιλους (χωρίς να έχω κάτι μαζί τους, αλλά γιατί μας το τονίζουν και μας το λένε με παρέλαση; να κάνουμε και μια παρέλαση εμείς οι γ@μι@δες για να τονίσουμε τη σεξουαλικότητά μας, ενδιαφέρει κανένα η σεξουαλική προτίμηση του καθενός για να την παρουσιάσει σε παρέλαση;) δεν έλυσε τα προβλήματα της πόλης. Ό άνθρωπος αποδείχθηκε κομπλεξικός, εγωιστής, καιροσκόπος και ανιστόρητος, αντί να παλέψει για να κάνει το λιμάνι πύλη της Ευρώπης (είναι 500 χιλ πιο κοντά και διασταύρωση ανατολής δύσης), διοργάνωνε παρελάσεις γυμνών και ομοφυλόφιλων, αν αυτό το θεωρείς σημαντικό λυπάμαι διαφωνώ. Θα προτιμούσα να μην ξέρω τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του αλλά το πρωί να πάνε όλοι σε μια καλή δουλειά, σε μια πόλη οικονομικά βιώσιμη και ασφαλή (δες τι γίνεται στο ΑΠΘ από ναρκωτικά). Για το θέμα με τα Σκόπια (λένε ότι έχει δουλειές εκεί) δεν θα το συζητήσω δυστυχώς θα μας κρίνει όλους η Ιστορία, για το θέμα με την Ποντιακή Γενοκτονία ευτυχώς κρίθηκε (ο Μπουτάρης) τώρα από τους πόντιους και όχι από την Ιστορία, (είσαι μικρασιάτισα και περίμενα μεγαλύτερη ευαισθησία). Να ξέρεις ο Μπουτάρης έχασε από τους πόντιους διότι τις απόψεις του για το Σκοπιανό τις άλλες "μ@λ@κίες" με τις παρελάσεις) τις ξέραμε όλοι από παλιά και όμως ξαναβγήκε Δήμαρχος, τις απόψεις του για τη Γενοκτονία δεν ξέραμε και τώρα που τις μάθαμε τον τοποθετήσαμε εκεί που του αξίζει.
    Να είσαι σίγουρη ότι ΤΕΛΙΚΑ ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει, ακόμη και αυτοί που δεν λένε φωναχτά τις απόψεις τους. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί αυτοί που λένε φωναχτά τις απόψεις τους πρέπει να έχουν πάντα αυτοί το δίκιο και το σωστό ; ; ; αυτό που μου μάθανε οι δάσκαλοι στο σχολείο είναι πρώτον, να βουτάω τη γλώσσα πρώτα στο μυαλό και μετά να μιλάω και δεύτερο να μη λέω πολλά γιατί θα πω σίγουρα και ανοησίες.Ενώ ο Μπουτάρης δεν είπε και λίγα, θα πρέπει να το παραδεχθείς.
    Με συμπάθεια γιατί είσαι η "Χαρούλα μας" ακόμη και όταν διαφωνούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ