Quantcast

http://picasion.com/

«Πνίγηκε» η Θεσσαλονίκη από την βροχή - Συγκλονιστικές εικόνες

«Βενετία» έγινε η Συμπρωτεύουσα
Ισχυρή καταιγίδα, συνοδευόμενη και από χαλαζόπτωση, ξέσπασε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι, με αποτέλεσμα οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης να μετατραπούν μέσα σε λίγα λεπτά σε ποτάμια και να
σημειώνεται κυκλοφοριακό κομφούζιο. Μετ' εμποδίων διεξήχθει η κυκλοφορία των οχημάτων τόσο σε οδικούς άξονες στο κέντρο της πόλης, όσο και στις υπόλοιπες περιοχές (στην ανατολική και τη δυτική πλευρά της πόλης).
Προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων καταγράφονται και στην περιφερειακή οδό, μία από τις πιο βασικές οδικές "αρτηρίες", όπου τα οχήματα είναι - εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής και της χαλαζόπτωσης - σχεδόν ακινητοποιημένα. Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε τέσσερα άτομα στη Γέφυρα των Αγίων Πάντων και στη συνέχεια η ΕΛ.ΑΣ. έκλεισε το σημείο. 
Νωρίτερα, μία γυναίκα και ένας άντρας παρασύρθηκαν από το «ποτάμι» που δημιούργησε η βροχή, στην οδό Βενιζέλου στην Νεάπολη με πυροσβέστες να σπεύδουν στο σημείο για να τους βοηθήσουν. Οι δυο τους περίμεναν σε στάση λεωφορείου, όταν τους βρήκε η καταιγίδα και τα νερά ήταν τόσο ορμητικά που τους παρέσυραν. Ευτυχώς όμως υπήρξε άμεση κινητοποίηση και οι άνθρωποι διασώθηκαν.















































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ